Testlerde 10 dk dan sonrasını çok geçerli düşünmezler ama kan direk sonuç verecektir. İnşallah vardırEki Görüntüle 2583496Merhaba kızlar dün gece 4 gibi test yaptım bir dakika bekledim birşey çıkmayınca geri yattım sabah uyandığımda test bu şekildeydi. Adetime daha var ama daha öncki testlerimde hiç böyle birşey çıkmamıştıbirazdan kan vermeye gidicem sizce olabilirmi testtemi yanlışlık var ? Lütfen yorunlarınızı bekliyorum
Bence var. Sonuç nedir?Eki Görüntüle 2583496Merhaba kızlar dün gece 4 gibi test yaptım bir dakika bekledim birşey çıkmayınca geri yattım sabah uyandığımda test bu şekildeydi. Adetime daha var ama daha öncki testlerimde hiç böyle birşey çıkmamıştıbirazdan kan vermeye gidicem sizce olabilirmi testtemi yanlışlık var ? Lütfen yorunlarınızı bekliyorum
Erken gebelik testi aldım ve birşey çıkmadı ümitlerimi yitirdim bende ama adetime daha bir hafta var o yüzden bilmiyorumBence var. Sonuç nedir?
Erken geblik testinde birşey çıkmadı canın ama adetimi bekliycem inşallah dediğin gibidirBence var
Erken testte çıkmadı canım bata daha olduğu için hala umudum var inşllah dediğniz gibi vardırBende sonucu mrak ettim daha belirgin sonuçlar görüp regl olmuş biri olaraktann eğer hamileysenizz umut dolucam
İnşallah gebrlik vardır
Adetime 6 gün varken çok çok silik bi çizgiyle öğrendim ertesi gün akşam erken gebelik testi aldım ysptm yine silikti ama baya gözüküyordu. Bence daha var adetine az daha beklemelisin adetim geçtikten sonra kopkoyu oldu mesela benm testlerim hamile olduğumu biliyorken bile silikti. Fotoğraflarını eklerim:) ümidini kesme . 1. 6 gün varken 2. 5 gün varken 3. Adetten 2 gün sonra . İnsallah vardır canım yoksa da önümüzdeki ay olur insallahErken gebelik testi aldım ve birşey çıkmadı ümitlerimi yitirdim bende ama adetime daha bir hafta var o yüzden bilmiyorum
Ayın 15 inde canım eşim sagolsun erkenden yaptırdı testibata kac gun var ki belki yeniden yumurtluyorsundur. umarim kalbindeki olurr..
Ay çok güzel canım hayırlı olsun çok mutlu oldum yorumunlaAdetime 6 gün varken çok çok silik bi çizgiyle öğrendim ertesi gün akşam erken gebelik testi aldım ysptm yine silikti ama baya gözüküyordu. Bence daha var adetine az daha beklemelisin adetim geçtikten sonra kopkoyu oldu mesela benm testlerim hamile olduğumu biliyorken bile silikti. Fotoğraflarını eklerim:) ümidini kesme . 1. 6 gün varken 2. 5 gün varken 3. Adetten 2 gün sonra . İnsallah vardır canım yoksa da önümüzdeki ay olur insallah
Amin canım benimRabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın
Selam canım sağlıkla doğsun bebeğin inşallah. Ben çok sayıda gebelik yaşadım ama en erken adete 2 gün kala çıkmıştı testlerim. Şimdi SAT 14 ocaktı. BAT da 8-9 şubat (26 gün benim döngüm) Dün gece yaptığım ve bugün yaptığım testler aşağıdaki gibi çıktı. Yani adete 6-7 gün varken. Bu kadar erken çıkması da bana tuhaf gelmişti. Dolaşırken senin yorumuna denk geldim sen de 6 gün önce öğrenmişsin erken döllenme mi oldu bizim acaba?Adetime 6 gün varken çok çok silik bi çizgiyle öğrendim ertesi gün akşam erken gebelik testi aldım ysptm yine silikti ama baya gözüküyordu. Bence daha var adetine az daha beklemelisin adetim geçtikten sonra kopkoyu oldu mesela benm testlerim hamile olduğumu biliyorken bile silikti. Fotoğraflarını eklerim:) ümidini kesme . 1. 6 gün varken 2. 5 gün varken 3. Adetten 2 gün sonra . İnsallah vardır canım yoksa da önümüzdeki ay olur insallah
İnsallah canım benimAy çok güzel canım hayırlı olsun çok mutlu oldum yorumunlainşallah yoksada bekliycem artık sonraki ayları
evet bende 6 gün önce böyle silik bir çizgiyle öğrendim son ay 9 gün geç adet olmustum bu ay erken yumurtlamışım :) bugün kesemizi gördük çok şükür daha küçücük 5 mm:)Selam canım sağlıkla doğsun bebeğin inşallah. Ben çok sayıda gebelik yaşadım ama en erken adete 2 gün kala çıkmıştı testlerim. Şimdi SAT 14 ocaktı. BAT da 8-9 şubat (26 gün benim döngüm) Dün gece yaptığım ve bugün yaptığım testler aşağıdaki gibi çıktı. Yani adete 6-7 gün varken. Bu kadar erken çıkması da bana tuhaf gelmişti. Dolaşırken senin yorumuna denk geldim sen de 6 gün önce öğrenmişsin erken döllenme mi oldu bizim acaba?
Eki Görüntüle 2584338
Eki Görüntüle 2584339
maşallah canımİnsallah canım benim ☺ Ümidini kesme
evet bende 6 gün önce böyle silik bir çizgiyle öğrendim son ay 9 gün geç adet olmustum bu ay erken yumurtlamışım :) bugün kesemizi gördük çok şükür daha küçücük 5 mm:)
Sağol canım rabbim isteyen herkese nasip etsinmaşallah canımAllah sağlıklı doğum nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?