• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi silik cizgi

kubra9191

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2017
22
13
8
33
Merhana Birde buradan sorayim sevgili guzel anneler ve anne adaylari ben 26 yasimdayim 3 aylik evliyim bebek hic dusunmuyordum ama esim deli gibi istoyordu ovulasyon donemim icerisinde bend e aniden karar degistirdim simdi adetim iki gun gecikti gebelik testi yaptim bugun cok silik bir cizgi cikti bu bu ne anlama gelir acaba sizce pozitive mi negative mi testi tekrarlayacagim hemen yarinmi tekrarlamaliyim 1 kac gun daha beklemelimiyim

20171017_154917.png

Hamilesin canım benimde ilk testim böyleydi ertesi gün tekrar yaptım koyulaştı bugün daha koyu çıktı akşama nasipse kan vericem sende yarın tekrarla testi yada kan vermeye git hayırlı olsun

Hamilesin canım benimde ilk testim böyleydi ertesi gün tekrar yaptım koyulaştı bugün daha koyu çıktı akşama nasipse kan vericem sende yarın tekrarla testi yada kan vermeye git hayırlı olsun

Ayy insallah bi kac gyn bekleyip tekrar yapicam bende aanada hayirli olsun canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin

Hamilesin tekrar idrar testi yapmana gerek yok bence kanda baktır birde

Back