- 23 Ağustos 2020
- 686
- 1.226
- 63
- 34
- Konu Sahibi mrveyldzpndk
-
En iyisi kan testi ver canım testlerde de yanılma payı var kaset test mi yoksa erken gebelik testi miArkadaşlar merhaba, pazar günü regli günümdü ve olmadım. Pazartesi günü test yaptım silik çizgi çıktı testi bugün yeniden yaptım diğer testten daha silik çıktı. Benim gibi durum yaşayan var mı
Kaset test erken gebelik testi değil. Daha önce 2 düşüğüm var diye çok endişeliyimEn iyisi kan testi ver canım testlerde de yanılma payı var kaset test mi yoksa erken gebelik testi mi
O zaman sen kan testi ver canım yarın o şekilde netleştirKaset test erken gebelik testi değil. Daha önce 2 düşüğüm var diye çok endişeliyim
Canım evet hamilesin çift çizgiArkadaşlar sizce hamile miyim bakar mısınııız??
Son adet tarihim 5 ocak adetlerim düzenlidir günü şaşmaz 8 şubat oldu hala adet olmadım bugün sabah test yaptım bu şekilde çıktı lütfen yorumlarınızı bekliyorummm
İnşAllah yaCanım evet hamilesin çift çizgiama mutlaka kan ver net daha emin olursun
İnşallah sağlıcakla alırısnz kucagınıza bizlere de dua edinİnşAllah yaCumartesi randevu aldm Kan testi yaptrcamçalıstıgm için gidemiyorm Şuan
Amin inşAllahİnşallah sağlıcakla alırısnz kucagınıza bizlere de dua edin
Yasadım canım aynı anlattığım gibi oldu üçüncüyü yaptım tek cızgı cıktıArkadaşlar merhaba, pazar günü regli günümdü ve olmadım. Pazartesi günü test yaptım silik çizgi çıktı testi bugün yeniden yaptım diğer testten daha silik çıktı. Benim gibi durum yaşayan var mı
Peki regli n zaman oldunuz acaba ben hala adet olmadım 8 gün bitti bugünYasadım canım aynı anlattığım gibi oldu üçüncüyü yaptım tek cızgı cıktı
15 gecıktı benımPeki regli n zaman oldunuz acaba ben hala adet olmadım 8 gün bitti bugün
Hiç gecikmezdim Zeynep hanım ilk defa yaşadım, dizinde mi öyleydi. Doktora hala gitmedim korkudan15 gecıktı benım
Hiç gecikmezdim Zeynep hanım ilk defa yaşadım, dizinde mi öyleydi. Doktora hala gitmedim korkudan
İnş Zeynep hanım, çok düzenlidir adetim. Ama geçen hafta yaptığım ikşnci silik test moralimi çok bozdu. Koyulaşması gerekirken daha açıktı. O bakımdan korkuyorumBende plo var adetlerım düzensiz iki test yaptım sılık cıktı bugun yaptım tek cızgı cıktı ama senınkı duzenlıymıs belkıde hamılesınıdr ınsallah oyledındır
Sonucta çıktı ben cok mutlu olmustum kasıklarım agrıyo ama testte tek cıktı sımdı haftaya doktoruma gıdıcemİnş Zeynep hanım, çok düzenlidir adetim. Ama geçen hafta yaptığım ikşnci silik test moralimi çok bozdu. Koyulaşması gerekirken daha açıktı. O bakımdan korkuyorum
Siz hala regli olmadınız galiba, hamşle olma ihtimaliniz haşa devam ediyor ?Sonucta çıktı ben cok mutlu olmustum kasıklarım agrıyo ama testte tek cıktı sımdı haftaya doktoruma gıdıcem
Test yaptım o sılımlerden sonra tek cızgı cıktı degılım yavrum ben ama ona dedıgın gıbıdırSiz hala regli olmadınız galiba, hamşle olma ihtimaliniz haşa devam ediyor ?
Hayırlı olsun var kan testi verin benceArkadaşlar sizce hamile miyim bakar mısınııız??
Son adet tarihim 5 ocak adetlerim düzenlidir günü şaşmaz 8 şubat oldu hala adet olmadım bugün sabah test yaptım bu şekilde çıktı lütfen yorumlarınızı bekliyorummm
Bende seninle aynı durumdayım 5 ocak adetim bu gün erken gebelik testi yaptım silik çizgi oldu kafam çok karıştı yarın gidebilrisem kan vericem halkımızda hayrılısı olsunArkadaşlar sizce hamile miyim bakar mısınııız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?