- 24 Ağustos 2023
- 689
- 1.142
- 28
Ben öbür gebeliğimde de griptim hastaydım şimdi de hastayim kasık ağrısı var bide bekliycem dediğiniz gibi 2 gün geçince net çizgiyi görmüştüm 2 gün varken siliktiÇok belli belirsiz ama yok diyemem. Kaset test yapın bir dahaki sefere. Belki de çok yeni bu yüzden henüz çıkmıyor, bence gecikmeyi bekleyin.
Beta sonucum 39 çıktı doktor yeni olduğunu söyledi dua edin lütfenBence kan testi verin 2 saatte çıkıyor sonuç içiniz rahatlar hem doktora da ona göre gidersiniz
Masallah kaç gün vardı adete?Beta sonucum 39 çıktı doktor yeni olduğunu söyledi dua edin lütfen
Benim adet 3 gün gecikti test yaptım silikti regli tarihinin üstünden 6 gün geçti sizce normal mi kasık ağrım ve ara ara kahve lekelenme oluyorMasallah kaç gün vardı adete?
Benim 5 gün kala 16 çıktı
Allah hepimize sağlıkla ve hayırlısı ile kucağımiza almayı nasip etsin
Amin inşallah şuan gebeliğinizin kaçıncı haftasındasınız? değerleriniz nasıl yükseldi.Sağlıkla kucağınıza alınBenim adet 3 gün gecikti test yaptım silikti regli tarihinin üstünden 6 gün geçti sizce normal mi kasık ağrım ve ara ara kahve lekelenme oluyor
Devam edin bence inşallah hamilesinizdirKızlar teste devam ediyyimmi silik çıktı
Bence normal silik olmasının sebebi geç döllenme büyük ihtimalle büyük oğlumda adet günü silikti. Değerim de 29 çıkmışti.Benim adet 3 gün gecikti test yaptım silikti regli tarihinin üstünden 6 gün geçti sizce normal mi kasık ağrım ve ara ara kahve lekelenme oluyor
Pozitif gözükuyor hemen çıktıysaKızlar teste devam ediyyimmi silik çıktı
Kırmızı değil kahverengi ben ped koymuştum perde hiç bulaşmamış sadece peçeteye çok çok az geliyor.kasık ağrım olunca korktum sadece doktor çok yeni diyor o yüzden beta düşük dedi daha adet döneminin içindesin geçmemiş bile dediBence normal silik olmasının sebebi geç döllenme büyük ihtimalle büyük oğlumda adet günü silikti. Değerim de 29 çıkmışti.
Benim de çok karnım ağrıyor ama lekelenmem yok lekelenme de normal kıpkırmızı kan gelmediği sürece. Çünkü kese yerleşmeye çalışıyor
Aynen öyle benim de öyle hiç korkmayin bence yerleşmeye çalışıyorKırmızı değil kahverengi ben ped koymuştum perde hiç bulaşmamış sadece peçeteye çok çok az geliyor.kasık ağrım olunca korktum sadece doktor çok yeni diyor o yüzden beta düşük dedi daha adet döneminin içindesin geçmemiş bile dedi
Teşekkür ederim içimi rahatlattınız.sağ salim alalım kucağımızaAynen öyle benim de öyle hiç korkmayin bence yerleşmeye çalışıyor
Merhaba gebelik var duruyor hayırlı olsunMerhaba adetim 3 gün geçti bugün test yaptım silim çıktı belli belirsiz bir çizgi bakabilir misiniz
Çok silik bir çizgi var o yüzden bilemedimMerhaba gebelik var duruyor hayırlı olsun
Merhaba dün testimi atmıştım 4 gün gecikti adetim bugün de sarı renk de bir akıntım geliyor neden olabilir sizceMerhaba gebelik var duruyor hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?