Merabalar ben adetime 1 hafta kala 3 gun erken adet oldum yani normal bi kanamaydi agri falanda vardi ilk gun .sonra normal adet olacagim gunun 1 gun oncesinden.goguslerim acayip agrimaya sertlesmeye basladi ve 3 gun devam etti halada devam ediyo vucudumda bi degisiklik var hissediyorum halsizim test yaptim 2. Çizgi silik çıkti kimseyede soyleyemedim yani adet oldum diyorum ama bende hic boyle olmamisti daha onceden silik çıkmamısti testlerde acaba hamilemiyim degilmiyim sizce neden
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik testi silik çıktı acaba hamilemiyim
- Konu Sahibi ecrinnss
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- achoi manisamuradiye merve2401 villanelle zeytinagaci66
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bende oyle dusundumde kandada az çıkarda strese girerim diye bekleyim diyorum 3 4 gun falanKan ver bence teste göre pozitif çnkü.
- 14 Temmuz 2016
- 1.626
- 1.495
- 133
Yarın sabah ilk idrarla tekrar test yap gene cıkarsa kan ver benceBende oyle dusundumde kandada az çıkarda strese girerim diye bekleyim diyorum 3 4 gun falan
- 7 Mart 2010
- 5.659
- 1.000
- 373
2.çizgi kaçıncı dakika da çıktıMerabalar ben adetime 1 hafta kala 3 gun erken adet oldum yani normal bi kanamaydi agri falanda vardi ilk gun .sonra normal adet olacagim gunun 1 gun oncesinden.goguslerim acayip agrimaya sertlesmeye basladi ve 3 gun devam etti halada devam ediyo vucudumda bi degisiklik var hissediyorum halsizim test yaptim 2. Çizgi silik çıkti kimseyede soyleyemedim yani adet oldum diyorum ama bende hic boyle olmamisti daha onceden silik çıkmamısti testlerde acaba hamilemiyim degilmiyim sizce neden
Yaklasik 4 5 dkda2.çizgi kaçıncı dakika da çıktı
- 7 Mart 2010
- 5.659
- 1.000
- 373
Onuncu dakikadan sonra çıkan çizgi kuruma çizgisi olarak kabul ediliyor siz yine de yarın sabah aç karnına ilk idrarla tekrar deneyin pozitif çıkarsa hemen kan verin içinize sinmiş olsun hakkınızda hayırlısı olsunYaklasik 4 5 dkda
Aynen oyle yapacağım kesin hamileyim diyemem simdi oyle değilmiOnuncu dakikadan sonra çıkan çizgi kuruma çizgisi olarak kabul ediliyor siz yine de yarın sabah aç karnına ilk idrarla tekrar deneyin pozitif çıkarsa hemen kan verin içinize sinmiş olsun hakkınızda hayırlısı olsun
Yok hayir belkide daha cabuk cikti cunku okadar beklemedim az bi sure icinde cikti zatenAynen oyle yapacağım kesin hamileyim diyemem simdi oyle değilmi
- 7 Mart 2010
- 5.659
- 1.000
- 373
Garantiye aldıktan sonra bakarsınız bunu üzülmemek için yapın nolur nolmazAynen oyle yapacağım kesin hamileyim diyemem simdi oyle değilmi
- 7 Mart 2010
- 5.659
- 1.000
- 373
İnşaallah hamilesinizdir hakkınızda inşaallah hayırlısı olsunYok hayir belkide daha cabuk cikti cunku okadar beklemedim az bi sure icinde cikti zaten
Tesekkur ederim hayırlısı aynenİnşaallah hamilesinizdir hakkınızda inşaallah hayırlısı olsun
Ben göremedim ya benimkiyle aynı degil baksanaBen de adet guni yaptım test bu var mi çizgi bana mi öyle geliyor
Tabi günün geçerse tekrardan yap erken yapıyoruz oyüzden bu şekil oluyorBen de adet guni yaptım test bu var mi çizgi bana mi öyle geliyor
Bu da sonraki gun yaptigimBen göremedim ya benimkiyle aynı degil baksana
Ben göremedim ya benimkiyle aynı degil baksana
Aaa belli ozaman hamilemisiniz
Yaa insallah bu testler den gina geldi yarın ilk iş kan testiAaa belli ozaman hamilemisiniz
Suan adet olmuyomusunuz kac gun oldu adetiniz geceli bencede kan vermek en mantıklısıYaa insallah bu testler den gina geldi yarın ilk iş kan testi