Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzdüben bu testlere güvenmiyorum. benim reglken yaptığım testte bile aynı çizgiyi çıkarıyordu. eczane testlerinden neffreeett bence gecikme varsa kan verin
valla sonrasında ben hep internetten güvenilirliği yüksek testler satın aldım
Hangileri acaba güvenilirvalla sonrasında ben hep internetten güvenilirliği yüksek testler satın aldım
predictor güvenilir. ben gebeliğimi de onunla öğrendim. hem de çoğu testten daha hassas.Hangileri acaba güvenilir
3 gün daha test yaptım hepsi silik çizgi çıktı. Kan verdim bugün bakalım hayırlısı rabbim isteyen herkese nasip etsinBen eczaneden aldığım testlerle öğrendim.
Gebeliğimi..
Kan verincede kesin çıktı.
Var gibi sanırım sizde. Hayırlı olsun3 gün daha test yaptım hepsi silik çizgi çıktı. Kan verdim bugün bakalım hayırlısı rabbim isteyen herkese nasip etsin
İnşAllah vardır normalde bugün regl olmam gerek henüz olmadım. Bi umut bekliyorumVar gibi sanırım sizde. Hayırlı olsun
Gönlünüzce olur umarım.İnşAllah vardır normalde bugün regl olmam gerek henüz olmadım. Bi umut bekliyorum
ben hassas diye predictor kullandım ama koca bir hayal kırıklığı oldu. İlk 2 dk içinde silik çizgi çıktı. Şok oldum. Kan verdim. Ama ıııh. Negafif.
Âmin inşallah çok teşekkür ederim Sürekli test yapmaktan artık psikolojikman etkileniyorum olur ya da olmaz bir daha test yapmayacağım zatenGönlünüzce olur umarım.
Ay sizi çok iyi anlıyorum. Bana kalsa hergün yapardım. Ama bir süre sonra bayıyor. En en iyisi kan. Ben eeeeen güvenilir predictorde bile yanıldım. Sizin inşallah çıkar.Âmin inşallah çok teşekkür ederim Sürekli test yapmaktan artık psikolojikman etkileniyorum olur ya da olmaz bir daha test yapmayacağım zaten
Maalesef ki kan sonucum da yarın öğlen sonu çıkacakmış o kadar sabredebilir miyim bilmiyorumAslında kan verseniz en iyisi. Hemen çıkar sonucunuz.
Nasip inşallah var mı yok mu süreci gerçekten daha çok yıpratıyor bir de ben de tam gebelik belirtileri de yok sadece birkaç belirti var ama testlerde çıkan silik çizgiler yüzünden hala acaba mı diyorum işteAy sizi çok iyi anlıyorum. Bana kalsa hergün yapardım. Ama bir süre sonra bayıyor. En en iyisi kan. Ben eeeeen güvenilir predictorde bile yanıldım. Sizin inşallah çıkar.
Maalesef ki kan sonucum da yarın öğlen sonu çıkacakmış o kadar sabredebilir miyim bilmiyorum
Ay beklemek çok zor. Ben medicalde yaptırdım ve 2.5 saatte çıktı. Sizin bekleme süreniz çokmuş.Nasip inşallah var mı yok mu süreci gerçekten daha çok yıpratıyor bir de ben de tam gebelik belirtileri de yok sadece birkaç belirti var ama testlerde çıkan silik çizgiler yüzünden hala acaba mı diyorum işte