• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik Testi (Resimli)

Merhaba arkadaşlar hepinize yaklaşık beş yıldır kk takip ediyorum 10 yıllık evliyim ve infertilite tanısı konuldu bana esimde bı sıkıntı yok iki kere tüp Bebek uc kere asilama negatif ama bu ay kendimde bı gariplikler hissettim tansiyonum oldukça düşük halsizim falan adetim dört gün gecikti dün sabah bu sabah ve akşam olmak üzere üç test yaptım sonuç silik çıktı Doktorlar normal yolla çocuğun olamaz dedi tüp Bebek ile bile şansın %10 nun altında dedi şimdi sonuç bu yorumlarınızı bekliyorum lütfen eğer pozitif ise bebeğim benim mucizem olacak dile kolay 10 yildir bekliyorum ben onu
Bariz pozitif hayırlı olsun sağ Salim kavuşursunuz umarım mucizenize

Merhaba arkadaşlar hepinize yaklaşık beş yıldır kk takip ediyorum 10 yıllık evliyim ve infertilite tanısı konuldu bana esimde bı sıkıntı yok iki kere tüp Bebek uc kere asilama negatif ama bu ay kendimde bı gariplikler hissettim tansiyonum oldukça düşük halsizim falan adetim dört gün gecikti dün sabah bu sabah ve akşam olmak üzere üç test yaptım sonuç silik çıktı Doktorlar normal yolla çocuğun olamaz dedi tüp Bebek ile bile şansın %10 nun altında dedi şimdi sonuç bu yorumlarınızı bekliyorum lütfen eğer pozitif ise bebeğim benim mucizem olacak dile kolay 10 yildir bekliyorum ben onu
Ayyy testler pozitif insallah melegin seninledir canim.hemen kan testi yaptir ve insallah mucizeni saglikla kucagina alirsin.insallah iyi haberler verirsin canim.

Ayyy testler pozitif insallah melegin seninledir canim.hemen kan testi yaptir ve insallah mucizeni saglikla kucagina alirsin.insallah iyi haberler verirsin canim.
Yaaa inşallah ya Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin sabah olmuyor bir türlü hemen gideceğim doktora ve haber veririm inşallah pozitiftir

Testiniz pozitif :anneadayı: ilk iş kan verin kesin emin olursunuz doktorların olmaz demesine de ayarım bana da ameliyatsız çocuğun olmaz dediler ameliyata gideceğim gün öğrendim hamile olduğumu rabbim çok büyük
Ayyy ne güzel insallah çok teşekkür ederim benimde suprizim olur artik beklemek ve hüsran çok yordu beni

Allahım dualarınızı kabul etmiş canım inşaAllah sag saglim kucagımıza alırız hepimiz hayırlı olsun baya baya hamilesin :KK200::anneadayı:

Ayyyy gözlerim dlldu bence hamilesin. Hemen kan ver bekleme bence :)

Bta hcg 5 çıktı yani negatif digimi
Adet gününüz geçtimi beş ve üzeri hamile olarak biliniyor ama kimyasal gebelik riski olabiliyormus iki gün sonra tekrar kan verin iki veya üç katı artarsa iyiye işaret doktorum öyle demişti insaallah hamilesinizdir ve daha çok küçük olduğu için değerler düşüktür

Adet gününüz geçtimi beş ve üzeri hamile olarak biliniyor ama kimyasal gebelik riski olabiliyormus iki gün sonra tekrar kan verin iki veya üç katı artarsa iyiye işaret doktorum öyle demişti insaallah hamilesinizdir ve daha çok küçük olduğu için değerler düşüktür
Ay suan agliyorum pozitif yani oylemi

Selam kızlar sat 19 eylül bata da 3 var test ekte yardımcı olurmusunuz

Eklentiler

• IMG-20181015-WA0026.webp
    IMG-20181015-WA0026.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 289
Back