- 25 Mart 2013
- 131
- 176
- 103
- Konu Sahibi Peri Tozuu
Erken gebelik negatif görünüyor diğerlerini pozitif gördümErken gebelik olanlarıda mı pozitif gördünüz ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken gebelik negatif görünüyor diğerlerini pozitif gördümErken gebelik olanlarıda mı pozitif gördünüz ??
Amin inşallah Allah razı olsun ❤
AmiiiiinnnnnnnnnnnCümlemizden canım. Inşallah Allah hepimize nasip etsin bian önce..
Anladım, akıntınızdan takip edebilirsiniz aslında günlerinizi. Çok yoğun akıntının olduğu günden 14 gün sonrası genelde regl gününüzdür. Allah gönlünüze göre versin :) Umarım nur topu gibi bHcg sonucu çıkar kan tahlilinizde ^_^Hiç ama hiç belli olmuyor maalesef her adetti farklı aralıklarla oluyorm :/
Evet onlar pozitif zaten ama neden erken gebelik testinde çıkmadı onu anlayamadm yada kaset testte neden çıktı çok ilginçErken gebelik negatif görünüyor diğerlerini pozitif gördüm
Amiiiinnn inşallah. Dün yumurta akı tarzında akıntı gördüm. Degerlendirdik zaten belki gebelik yoktur dye. Ovu testide zaten koyu çıkmıstıAnladım, akıntınızdan takip edebilirsiniz aslında günlerinizi. Çok yoğun akıntının olduğu günden 14 gün sonrası genelde regl gününüzdür. Allah gönlünüze göre versin :) Umarım nur topu gibi bHcg sonucu çıkar kan tahlilinizde ^_^
Şöyle anlatayım renksiz uzayan tarzda akıntı genelde doğurganlık dönemi oluşan akıntıdır. Ama daha sarımsı, anne sütü renginde ve daha kremsi bi akıntınız olursa gebelik ihtimali daha yüksektir.Amiiiinnn inşallah. Dün yumurta akı tarzında akıntı gördüm. Degerlendirdik zaten belki gebelik yoktur dye. Ovu testide zaten koyu çıkmıstı
Her ikiside olduŞöyle anlatayım renksiz uzayan tarzda akıntı genelde doğurganlık dönemi oluşan akıntıdır. Ama daha sarımsı, anne sütü renginde ve daha kremsi bi akıntınız olursa gebelik ihtimali daha yüksektir.
Gebelik testlerindeki pozitif sonuç negatife göre daha güvenilir bildiğim kadarıyla ama hamilelik yoksa da umutlanmanızı istemem zor bir süreç olduğunu çok iyi biliyorum ben de yaşadım. Mümkünse adet gününüzü bekleyin sabredemem derseniz de kan testi yaptırın. Her şey gönlünüzce olsunEvet onlar pozitif zaten ama neden erken gebelik testinde çıkmadı onu anlayamadm yada kaset testte neden çıktı çok ilginç
Kafam yandı şu an :) Eğer süt renginde akıntınız hali hazırda devam ediyorsa bi ihtimal gebelik şüphesi daha önde. Eğer olup da kesildiyse faklı nedenlerden olabilir doğurganlık döneminde olabilirsiniz. Yaşınız kaç bu arada?Her ikiside olduAllahım Bu ne Yaman Çelişki böyle
![]()
![]()
![]()
Amin tsk ederim. Adet gunum belli değil maalesef düzensizGebelik testlerindeki pozitif sonuç negatife göre daha güvenilir bildiğim kadarıyla ama hamilelik yoksa da umutlanmanızı istemem zor bir süreç olduğunu çok iyi biliyorum ben de yaşadım. Mümkünse adet gününüzü bekleyin sabredemem derseniz de kan testi yaptırın. Her şey gönlünüzce olsun
Kan testi kesin sonuçAmin tsk ederim. Adet gunum belli değil maalesef düzensiz
22 valla ortaya karısık bir akıntı var. Çok af buyurun ilişki oldugu için de döllerde çıkıyor yani neyin ne oldugu suan belli değil akıntı konusundaKafam yandı şu an :) Eğer süt renginde akıntınız hali hazırda devam ediyorsa bi ihtimal gebelik şüphesi daha önde. Eğer olup da kesildiyse faklı nedenlerden olabilir doğurganlık döneminde olabilirsiniz. Yaşınız kaç bu arada?
Biraz bekleyip tekrarlamayı düşünüyorum. Sonra kan testi vermeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı olsun :)Kan testi kesin sonuç
Güzel haberlerinizi alırız artık bi iki güne :)22 valla ortaya karısık bir akıntı var. Çok af buyurun ilişki oldugu için de döllerde çıkıyor yani neyin ne oldugu suan belli değil akıntı konusunda![]()
Amiiiiin İnşallah. Karnımda da bi şişlik var bakalım hayırlısı olsun inşallah ❤ Rabbim isteyen herkese versinGüzel haberlerinizi alırız artık bi iki güne :)
Canım bunların hiç biri pozitif deqil kesin sonucu bhcg verir umarım en kısa zamanda Allahım nasip ederMeraba kızlar dün gebelik testi yaptım kaset olanlardan çift çizgi çıktı fakat silikti. Ama bariz belliydi Ve bu sabah koşa koşa bir heycanla eczaneye gidip erken gebelik testi aldm onda daha net çıkar diye. Ama negatif. Silik Çizgi dahi yok. Hangisine Guvenmem lazım. Kaset testte pozitif çıkıp erken gebelik negatif çıkıpda hamile oldugunu öğrenen varmı ? Kaset testin markası labaquick'di.
Fotograflarını bırakıyorm.
Aminnn canım saol :) uzun sureden snra bi dvakayım dedim ama yıne sonuc buCanım bunların hiç biri pozitif deqil kesin sonucu bhcg verir umarım en kısa zamanda Allahım nasip eder![]()
Testiniz pozitifMerhaba arkadaşlar hepinize yaklaşık beş yıldır kk takip ediyorum 10 yıllık evliyim ve infertilite tanısı konuldu bana esimde bı sıkıntı yok iki kere tüp Bebek uc kere asilama negatif ama bu ay kendimde bı gariplikler hissettim tansiyonum oldukça düşük halsizim falan adetim dört gün gecikti dün sabah bu sabah ve akşam olmak üzere üç test yaptım sonuç silik çıktı Doktorlar normal yolla çocuğun olamaz dedi tüp Bebek ile bile şansın %10 nun altında dedi şimdi sonuç bu yorumlarınızı bekliyorum lütfen eğer pozitif ise bebeğim benim mucizem olacak dile kolay 10 yildir bekliyorum ben onu