• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik Testi (Resimli)

Hiç ama hiç belli olmuyor maalesef her adetti farklı aralıklarla oluyorm :/
Anladım, akıntınızdan takip edebilirsiniz aslında günlerinizi. Çok yoğun akıntının olduğu günden 14 gün sonrası genelde regl gününüzdür. Allah gönlünüze göre versin :) Umarım nur topu gibi bHcg sonucu çıkar kan tahlilinizde ^_^

Anladım, akıntınızdan takip edebilirsiniz aslında günlerinizi. Çok yoğun akıntının olduğu günden 14 gün sonrası genelde regl gününüzdür. Allah gönlünüze göre versin :) Umarım nur topu gibi bHcg sonucu çıkar kan tahlilinizde ^_^
Amiiiinnn inşallah. Dün yumurta akı tarzında akıntı gördüm. Degerlendirdik zaten belki gebelik yoktur dye. Ovu testide zaten koyu çıkmıstı

Amiiiinnn inşallah. Dün yumurta akı tarzında akıntı gördüm. Degerlendirdik zaten belki gebelik yoktur dye. Ovu testide zaten koyu çıkmıstı
Şöyle anlatayım renksiz uzayan tarzda akıntı genelde doğurganlık dönemi oluşan akıntıdır. Ama daha sarımsı, anne sütü renginde ve daha kremsi bi akıntınız olursa gebelik ihtimali daha yüksektir.

Şöyle anlatayım renksiz uzayan tarzda akıntı genelde doğurganlık dönemi oluşan akıntıdır. Ama daha sarımsı, anne sütü renginde ve daha kremsi bi akıntınız olursa gebelik ihtimali daha yüksektir.
Her ikiside oldu :D Allahım Bu ne Yaman Çelişki böyle :D :D :D

Evet onlar pozitif zaten ama neden erken gebelik testinde çıkmadı onu anlayamadm yada kaset testte neden çıktı çok ilginç
Gebelik testlerindeki pozitif sonuç negatife göre daha güvenilir bildiğim kadarıyla ama hamilelik yoksa da umutlanmanızı istemem zor bir süreç olduğunu çok iyi biliyorum ben de yaşadım. Mümkünse adet gününüzü bekleyin sabredemem derseniz de kan testi yaptırın. Her şey gönlünüzce olsun

Her ikiside oldu :KK70: Allahım Bu ne Yaman Çelişki böyle :KK70: :KK70: :KK70:
Kafam yandı şu an :) Eğer süt renginde akıntınız hali hazırda devam ediyorsa bi ihtimal gebelik şüphesi daha önde. Eğer olup da kesildiyse faklı nedenlerden olabilir doğurganlık döneminde olabilirsiniz. Yaşınız kaç bu arada?

Gebelik testlerindeki pozitif sonuç negatife göre daha güvenilir bildiğim kadarıyla ama hamilelik yoksa da umutlanmanızı istemem zor bir süreç olduğunu çok iyi biliyorum ben de yaşadım. Mümkünse adet gününüzü bekleyin sabredemem derseniz de kan testi yaptırın. Her şey gönlünüzce olsun
Amin tsk ederim. Adet gunum belli değil maalesef düzensiz

Kafam yandı şu an :) Eğer süt renginde akıntınız hali hazırda devam ediyorsa bi ihtimal gebelik şüphesi daha önde. Eğer olup da kesildiyse faklı nedenlerden olabilir doğurganlık döneminde olabilirsiniz. Yaşınız kaç bu arada?
22 valla ortaya karısık bir akıntı var. Çok af buyurun ilişki oldugu için de döllerde çıkıyor yani neyin ne oldugu suan belli değil akıntı konusunda :D

Meraba kızlar dün gebelik testi yaptım kaset olanlardan çift çizgi çıktı fakat silikti. Ama bariz belliydi Ve bu sabah koşa koşa bir heycanla eczaneye gidip erken gebelik testi aldm onda daha net çıkar diye. Ama negatif. Silik Çizgi dahi yok. Hangisine Guvenmem lazım. Kaset testte pozitif çıkıp erken gebelik negatif çıkıpda hamile oldugunu öğrenen varmı ? Kaset testin markası labaquick'di.
Fotograflarını bırakıyorm.
Canım bunların hiç biri pozitif deqil kesin sonucu bhcg verir umarım en kısa zamanda Allahım nasip eder :dua::dua:

Merhaba arkadaşlar hepinize yaklaşık beş yıldır kk takip ediyorum 10 yıllık evliyim ve infertilite tanısı konuldu bana esimde bı sıkıntı yok iki kere tüp Bebek uc kere asilama negatif ama bu ay kendimde bı gariplikler hissettim tansiyonum oldukça düşük halsizim falan adetim dört gün gecikti dün sabah bu sabah ve akşam olmak üzere üç test yaptım sonuç silik çıktı Doktorlar normal yolla çocuğun olamaz dedi tüp Bebek ile bile şansın %10 nun altında dedi şimdi sonuç bu yorumlarınızı bekliyorum lütfen eğer pozitif ise bebeğim benim mucizem olacak dile kolay 10 yildir bekliyorum ben onu

Eklentiler

• IMG_20181014_233017.webp
    IMG_20181014_233017.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 231
  • IMG_20181014_232955.webp
    IMG_20181014_232955.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 208
Merhaba arkadaşlar hepinize yaklaşık beş yıldır kk takip ediyorum 10 yıllık evliyim ve infertilite tanısı konuldu bana esimde bı sıkıntı yok iki kere tüp Bebek uc kere asilama negatif ama bu ay kendimde bı gariplikler hissettim tansiyonum oldukça düşük halsizim falan adetim dört gün gecikti dün sabah bu sabah ve akşam olmak üzere üç test yaptım sonuç silik çıktı Doktorlar normal yolla çocuğun olamaz dedi tüp Bebek ile bile şansın %10 nun altında dedi şimdi sonuç bu yorumlarınızı bekliyorum lütfen eğer pozitif ise bebeğim benim mucizem olacak dile kolay 10 yildir bekliyorum ben onu
Testiniz pozitif :anneadayı: ilk iş kan verin kesin emin olursunuz doktorların olmaz demesine de ayarım bana da ameliyatsız çocuğun olmaz dediler ameliyata gideceğim gün öğrendim hamile olduğumu rabbim çok büyük

Back