- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
- Konu Sahibi Peri Tozuu
-
Çizgi daha çok beyaz gibi duruyor yani testin kendi çizgisi bazı kişilerde bu şekil çıkabiliyor. Erken gebelik testi daha güvenilir bu konuda. Kaset tipi olanların da en iyisi BebeTime. Umarım hamilesinizdir ama kan testi yaptırın direkt. Evdeki testlerle daha fazla gerilmeyin .Meraba kızlar dün gebelik testi yaptım kaset olanlardan çift çizgi çıktı fakat silikti. Ama bariz belliydi Ve bu sabah koşa koşa bir heycanla eczaneye gidip erken gebelik testi aldm onda daha net çıkar diye. Ama negatif. Silik Çizgi dahi yok. Hangisine Guvenmem lazım. Kaset testte pozitif çıkıp erken gebelik negatif çıkıpda hamile oldugunu öğrenen varmı ? Kaset testin markası labaquick'di.
Fotograflarını bırakıyorm.
Ben kaset test laboquick ile öğrenmiştim canım erken gebelik testi hiç yapmadım çizgiyi görünce hemen kan vermeye gitmistim öyle kesinlestirdim. Adetin gecikmiş miydi?Meraba kızlar dün gebelik testi yaptım kaset olanlardan çift çizgi çıktı fakat silikti. Ama bariz belliydi Ve bu sabah koşa koşa bir heycanla eczaneye gidip erken gebelik testi aldm onda daha net çıkar diye. Ama negatif. Silik Çizgi dahi yok. Hangisine Guvenmem lazım. Kaset testte pozitif çıkıp erken gebelik negatif çıkıpda hamile oldugunu öğrenen varmı ? Kaset testin markası labaquick'di.
Fotograflarını bırakıyorm.
Adetim düzensiz canm. Ne zamn olcagım belli olmuyo. Bu kullandıgım testte laboquicktiBen kaset test laboquick ile öğrenmiştim canım erken gebelik testi hiç yapmadım çizgiyi görünce hemen kan vermeye gitmistim öyle kesinlestirdim. Adetin gecikmiş miydi?
Hayırlısı olsun ya ne biliyim öyle çizgi görünce baya umutlandm bian. Ovu testide poztif çıkmstı. Ama sanırım yumurtladm. Baya karıstı kafam anlıycagınız :)Çizgi daha çok beyaz gibi duruyor yani testin kendi çizgisi bazı kişilerde bu şekil çıkabiliyor. Erken gebelik testi daha güvenilir bu konuda. Kaset tipi olanların da en iyisi BebeTime. Umarım hamilesinizdir ama kan testi yaptırın direkt. Evdeki testlerle daha fazla gerilmeyin .
Aslında suan kan testi yaptırmayı düşünmüyorum. Bir kere kimyasal düşük yasadıgım için varsada değerin biraz yukselmesini istiyorum :)Yarın kan testi yaptırın. Çünkü birinde silik cizgi var diğerinde ise birşey yok. Kan testi size en doğru sonucu verir.
Adetim düzensiz canm. Ne zamn olcagım belli olmuyo. Bu kullandıgım testte laboquickti
Tabi ki yumurtlamanız gecikmiş de olabilir ondan dolayı da leke görmüş olabilirsiniz. Siz reglinize kadar günleri değerlendirmeye devam edin :)Hayırlısı olsun ya ne biliyim öyle çizgi görünce baya umutlandm bian. Ovu testide poztif çıkmstı. Ama sanırım yumurtladm. Baya karıstı kafam anlıycagınız :)
Erken gebelik olanlarıda mı pozitif gördünüz ??Kaset testi hiç bilmiyorum ama sonrakiler hariç diğerlerini de pozitif gördüm ben
3 dk içinde falan hatta göz yanılması sandm bir yarım saat snrada tam belli oldu bu sekildeSonuç ne zaman çıktı canım kaç dakika içinde yani?
Leke görmedim kiTabi ki yumurtlamanız gecikmiş de olabilir ondan dolayı da leke görmüş olabilirsiniz. Siz reglinize kadar günleri değerlendirmeye devam edin :)
Hımmm bilmiyorum. Erken gebelikten şikayetci olan çok okudum burda ama kaset testte yanıltıyor. Bakalım bir kaç gün daha beklersem net sonuca varabilirim :)Bence aynı marka testten bir daha alsaydın canım. Farklı markalar yanıltabiliyor bazen. Erken gebelik testleri falan genelde erken sonuç verir diyorlar ama ben sanmıyorum. Diğerleri de oldukça hassas. Yani bende öyle oldu enazndan.
Hahahaha çok farklı bir dünyadayım ben pardon :) Eğer ortalama regl gününüzü hesaplarsanız ve o günü geçmişse ya da ona yakın günlerse hiç beklemeyin bence en yakın hastanenin acilinde kanda baktırın bHcg'ye.Leke görmedim kikarıstırdınız galiba. Bakakım hayırlısı olsun 1 hafta snra falan tekrar yaparım . Tabii o zmna kadar sabredebilirsem :)
Hımmm bilmiyorum. Erken gebelikten şikayetci olan çok okudum burda ama kaset testte yanıltıyor. Bakalım bir kaç gün daha beklersem net sonuca varabilirim :)
Hahahaha çok farklı bir dünyadayım ben pardon :) Eğer ortalama regl gününüzü hesaplarsanız ve o günü geçmişse ya da ona yakın günlerse hiç beklemeyin bence en yakın hastanenin acilinde kanda baktırın bHcg'ye.
Hiç ama hiç belli olmuyor maalesef her adetti farklı aralıklarla oluyorm :/Hahahaha çok farklı bir dünyadayım ben pardon :) Eğer ortalama regl gününüzü hesaplarsanız ve o günü geçmişse ya da ona yakın günlerse hiç beklemeyin bence en yakın hastanenin acilinde kanda baktırın bHcg'ye.
Amin inşallah Allah razı olsun ❤Aynen orası da öyle yanıltan çok tabii. En iyisi bir gün bekle sonra yap. Inşallah pozitifi görürsün bu sefer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?