Gebelik testi predictor

Bensusek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
95
19
88
24
Hanımlar merhaba en son korunmasız ilişkimin üzerinden 23 gün geçti adet tarihimin üstünden de 1 hafta gecikmem var . Predictor express gebelik testi yaptım 1 dakika içinde hiçbir çizgi çıkmadı 1 dakika sonunda sadece test çizgidi çıktı . Test çizgisinin bu kadar geç gelmesi bu test için normal mi ? Yoksa tekrarlayayım mı ? İstiyorum ama sanırım bu seferde hüsran

Seni üzmek istemem canım ama gebelik yok galiba. Kullandığın ters erken gebelik testi ve 1 hafta gecikmede çıkmadıysa gebelik olmayabilir. Ama istersen yinede bir kan ver ALLAH dilerse herşey olur

Seni üzmek istemem canım ama gebelik yok galiba. Kullandığın ters erken gebelik testi ve 1 hafta gecikmede çıkmadıysa gebelik olmayabilir. Ama istersen yinede bir kan ver ALLAH dilerse herşey olur

Eklentiler

• IMG_20211114_113239.jpg
    67,9 KB · Görüntüleme: 299
Direk kan vericem yanılmak istemiyorum cevap verdiğin için teşekkür ederim
Hemen çıktıysa çizgi yanılmazsın inşallah canım bende silik çizgi gördüm 1 dk da çıktı hemen sonra kan verdim 69 çıkmıştı değerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…