Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi once silik sonra neqatif boylenolan varmi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Vanillin

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2020
422
1.443
33
28
kizlar adetim 5gun gecikti once yaptigimda silik bisey cikti ama bu sabah hicbisey yok. Boyle olan varmi? Boyle olup pozitif cikan?

Eklentiler

• 20210217_113744.webp
    10 KB · Görüntüleme: 70
kizlar adetim 5gun gecikti once yaptigimda silik bisey cikti ama bu sabah hicbisey yok. Boyle olan varmi? Boyle olup pozitif cikan?
Sonradan aldığınız test farklı ondan dolayı olabilir. Kesin sonuö için neden kan vermeye gitmiyorsubuz

Sonradan aldığınız test farklı ondan dolayı olabilir. Kesin sonuö için neden kan vermeye gitmiyorsubuz
Ya benim sansima dun gittim kapaliydi bugun hava felaket ustada erkenden gelecekti gecikti. Evet ikisi farkli testler ama en son yaptigim testin ustunde marka felan yoktu

Ya benim sansima dun gittim kapaliydi bugun hava felaket ustada erkenden gelecekti gecikti. Evet ikisi farkli testler ama en son yaptigim testin ustunde marka felan yoktu
Belirtiler var mı peki

Erken gebelik testi yapın kesin sonuç verir
Oyle qarip bir yerde yasiyorumki inanamazsiniz eczane bula bilmek icin 1saat sokaklarda dolastim test aldim uzerinde ne marka ne bir yazi yok en son yaptigimda o test zaten

Oyle qarip bir yerde yasiyorumki inanamazsiniz eczane bula bilmek icin 1saat sokaklarda dolastim test aldim uzerinde ne marka ne bir yazi yok en son yaptigimda o test zaten
Canım böylede zor ama hamike olup olmadığını bilememek uykuları kaçırıyor

Canım böylede zor ama hamike olup olmadığını bilememek uykuları kaçırıyor
Evet cok kotu bisey bu bide ben 2yildir hep istiyorum cocuk test yapmayada korkuyorum zaten tek cizgi piskolojimi bozdu zaten

Evet cok kotu bisey bu bide ben 2yildir hep istiyorum cocuk test yapmayada korkuyorum zaten tek cizgi piskolojimi bozdu zaten
Rabbim tez zamanda kucagını doldursun insaAllah mübarek aylardayız. Bence bugün gidip kan ver kesin sonuç alırsın yakın bir acile git 1.30 saatte çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…