merhaba , aslında 4,87 çok alışılmış bir sonuç değil ne var ne yok denir, ama bugün çizgi çıkmadıysa yükselmemiş diyebiliriz belki de , regliniz bir kaç gün gecikirse tekrar bir kan testi vermenizi öneririm. Rabbim en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsinSelamlar herkese. Ağustos ayında ovulasyon ile takip yapıp gerekli tüm günleri değerlendirdik. Yumurtlamadan 1 hafta sonra regl olacak gibi belirtilerim başladı. Dün hiçbir ağrım belirtim kalmadı ve Benim BAT bugün tahvime göre. Ama henüz olmadım. 4 gün önce gebelik testi yaptım. Silik çizgi vardı. Kan vermeye gittim 5 üzerinden 4.87 çıktı. Içime kurt düşürdü bu sonuç yükselebilir diye. Bugün sabah yine idrar testi yaptım silik çizgi gitmiş. Tek çizgi var(( adetim birkaç gün daha geçer ise doktora gideceğim. Fakat neden böyle oldu sizce (
Amin cümlemize çok teşekkür ederimmerhaba , aslında 4,87 çok alışılmış bir sonuç değil ne var ne yok denir, ama bugün çizgi çıkmadıysa yükselmemiş diyebiliriz belki de , regliniz bir kaç gün gecikirse tekrar bir kan testi vermenizi öneririm. Rabbim en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin
adete 8 gün kala çok l zor belli olur diyor doktorlar döllenme yerleşme kana geçmesi ve idrara geçmesi zor gibi ben 4 gün kala gmrnüştüm testteSizce var mı adetime 8 gün var
Üç ay önce çok silik biz çizgi görüp ertesi gün tek çizgi görmüştüm hemen bir iki gün sonra da regl oldum kimyasal gebelik dedikleri bir durum sanırım başka sebeplerden de BHG yukselebiliyor diye biliyorum gerçi bir hafta önce konuyu acmissinizHiç bu tarz bişey yaşayan olmadı mı?
Ben bunu 3 sefer yaşadım ama kan testim pozitifti. Kimyasal gebelik olduSelamlar herkese. Ağustos ayında ovulasyon ile takip yapıp gerekli tüm günleri değerlendirdik. Yumurtlamadan 1 hafta sonra regl olacak gibi belirtilerim başladı. Dün hiçbir ağrım belirtim kalmadı ve Benim BAT bugün tahvime göre. Ama henüz olmadım. 4 gün önce gebelik testi yaptım. Silik çizgi vardı. Kan vermeye gittim 5 üzerinden 4.87 çıktı. Içime kurt düşürdü bu sonuç yükselebilir diye. Bugün sabah yine idrar testi yaptım silik çizgi gitmiş. Tek çizgi var(( adetim birkaç gün daha geçer ise doktora gideceğim. Fakat neden böyle oldu sizce (
Çok teşekkür ederim inşallah Rabbim rn yakın en hayırlı zamanda size ve isteyen herkese nasip etsinVardır doğru bir zamanı bebişin geleceği isteyen herkese nasip olsun inşallah. Size maşallah yolda sizinki