Gebelik testi önce silik şimdi negatif

Gamsiii

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2022
60
44
35
Selamlar herkese. Ağustos ayında ovulasyon ile takip yapıp gerekli tüm günleri değerlendirdik. Yumurtlamadan 1 hafta sonra regl olacak gibi belirtilerim başladı. Dün hiçbir ağrım belirtim kalmadı ve Benim BAT bugün tahvime göre. Ama henüz olmadım. 4 gün önce gebelik testi yaptım. Silik çizgi vardı. Kan vermeye gittim 5 üzerinden 4.87 çıktı. Içime kurt düşürdü bu sonuç yükselebilir diye. Bugün sabah yine idrar testi yaptım silik çizgi gitmiş. Tek çizgi var (( adetim birkaç gün daha geçer ise doktora gideceğim. Fakat neden böyle oldu sizce (

merhaba , aslında 4,87 çok alışılmış bir sonuç değil ne var ne yok denir, ama bugün çizgi çıkmadıysa yükselmemiş diyebiliriz belki de , regliniz bir kaç gün gecikirse tekrar bir kan testi vermenizi öneririm. Rabbim en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin

Amin cümlemize çok teşekkür ederim

Sizce var mı adetime 8 gün var

Eklentiler

• 20220910_171040.jpg
    156,5 KB · Görüntüleme: 309
  • 20220910_171057.jpg
    106,3 KB · Görüntüleme: 312
Hiç bu tarz bişey yaşayan olmadı mı?
Üç ay önce çok silik biz çizgi görüp ertesi gün tek çizgi görmüştüm hemen bir iki gün sonra da regl oldum kimyasal gebelik dedikleri bir durum sanırım başka sebeplerden de BHG yukselebiliyor diye biliyorum gerçi bir hafta önce konuyu acmissiniz

Ben bunu 3 sefer yaşadım ama kan testim pozitifti. Kimyasal gebelik oldu

Vardır doğru bir zamanı bebişin geleceği isteyen herkese nasip olsun inşallah. Size maşallah yolda sizinki
Çok teşekkür ederim inşallah Rabbim rn yakın en hayırlı zamanda size ve isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…