Hayırdır Sitenin sahibi misin ahkam kesiyorsun?? Buranın kime göre olduğunu sen mi belirliyorsun? Bu aptal insanlardaki aşırı ego beni çok eğlendiriyorO zaman buralar sana göre değil senin bu yorumunu gören kadınlar kulübütayfası seni harcarlar yavrum
O zaman buralar sana göre değil senin bu yorumunu gören kadınlar kulübütayfası seni harcarlar yavrum
Hayırdır Sitenin sahibi misin ahkam kesiyorsun?? Buranın kime göre olduğunu sen mi belirliyorsun? Bu aptal insanlardaki aşırı ego beni çok eğlendiriyor
Ben kime sataştım acaba? Size hakaret mi ettim küfür mü ettim? Kendini bilmeyen bayan ordan lafa atlayıp beni küçük düşürmeye çalışıyor nohut kadar beyniyle. Kaç yaşında insansınız kendiniz cevap verebilirsiniz milletin gereksiz kahramanlığına gerek yokPardon ama size bu yorum hakkını veriyorsa site ne hakaret nede başkalarına sataşma hakkı veriyor düzeyli yorum yapmak yerine sataşmak ve olayı kişileştirmek hiç hoş değil ........
Ve dediğimin arkasındayım size söylenmiş bişey değildi, sizin yorumunuzu görünce yazmak istedim lafım sadece sizin için değildiPardon ama size bu yorum hakkını veriyorsa site ne hakaret nede başkalarına sataşma hakkı veriyor düzeyli yorum yapmak yerine sataşmak ve olayı kişileştirmek hiç hoş değil ........
Ve dediğimin arkasındayım size söylenmiş bişey değildi, sizin yorumunuzu görünce yazmak istedim lafım sadece sizin için değildi
İyi dileklerde bulunmak bu kadar zor olmamalı. Kalbinizi bu kadar karartmayınBazısı aylarca yıllarca uğraşıyor hamile kalmak için, bazısı da het ay hamile kalıyor ne şans ve adaletsiz bir dünya...
Kimse kahramanlık felan yapmamış ama siz baya baya hakaret ediyorsunuz.Ben kime sataştım acaba? Size hakaret mi ettim küfür mü ettim? Kendini bilmeyen bayan ordan lafa atlayıp beni küçük düşürmeye çalışıyor nohut kadar beyniyle. Kaç yaşında insansınız kendiniz cevap verebilirsiniz milletin gereksiz kahramanlığına gerek yok
Özetledi diyeceklerimiKimse kahramanlık felan yapmamış ama siz baya baya hakaret ediyorsunuz.
Zor süreçler bende yıllarca uğraşıyorum ama gidipte kimseye sataşmıyorum hele ki nasıl bir süreçten geçtiğini bilmediğim birine yazmıyorum bu tarz şeyler.
@Bazısı aylarca yıllarca uğraşıyor hamile kalmak için, bazısı da het ay hamile kalıyor ne şans ve adaletsiz bir dünya...
L Limonlu SuBazısı aylarca yıllarca uğraşıyor hamile kalmak için, bazısı da het ay hamile kalıyor ne şans ve adaletsiz bir dünya...
Ve dediğimin arkasındayım size söylenmiş bişey değildi, sizin yorumunuzu görünce yazmak istedim lafım sadece sizin için değildi
Bazısı aylarca yıllarca uğraşıyor hamile kalmak için, bazısı da het ay hamile kalıyor ne şans ve adaletsiz bir dünya...
Üzülme canım, bazılarının ağzından çıkanı kulağı duymuyor.
Yaşadığını sanıyor ama kendine göre işte bazıları derki hep başkasının oluyor Allah bilir kısmet ne zamana demez bazılarıda vardır yüce yaradanın bir bildiği der Allah’a sığınır ama şu bir gerçek kapkara bir kalbim yok çok şükürÜzülme canım, bazılarının ağzından çıkanı kulağı duymuyor.
Yazık gerçekten, herkes önce bir kendi vicdanını hesaba çekmeli, bozuk düzenin yaratıcısı biz değiliz, birilerinin gebe kalıp birilerinin kalamaması da bizle ilgili değil! Bu kararmış kalplerle nasıl yaşıyorsunuz?
Bu meseleye ve tartışmaya girmek istemezdim ama konuyu ben açtım ve bir baktım altında yazanlara ve şaşırdım. Sizi de bu dediğinizden dolayı yargılamak istemem kendi içinizde yaşadıklarınızdan dolayı bu şekilde bir düşünceye kapılmış olabilirsiniz bu süreç zor bir süreç bazen insan sağlıklı düşünme yetisini yitirecek kadar yıpratıyor kendini. Ama işte bu da bizim sınavımız bu şekilde isyan etmemek en güzeli bizim için. Siz bunu hamile bir kadına diyorsunuz o sanki kimse hamile kalmasın da ben her ay hamile kalayım mı demiş ya da oh ben hamileyim diye hava mı atıyor yok sadece umutlu olmam için bir yorumda bulunmuş. Belki bizim bu konuda çektiğimiz zorluk uzun zaman alacak ama bitecek bir gün. Düzene isyan ediyorum diyorsunuz ama biraz da şu açıdan düşünün her şeyin bir vakti var hayırlısını istemek gerek. Siz burada birine hamile diye sataşıyorsunuz onu suçlarcasına sonra düzen diyorsunuz. Böyle bir mesaj size de yazılsa sizde büyük tepki gösterirdiniz. Birine bir şey derken iki kere düşünmek gerek ben olsam nasıl hissederdim diyeBazısı aylarca yıllarca uğraşıyor hamile kalmak için, bazısı da het ay hamile kalıyor ne şans ve adaletsiz bir dünya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?