Genelde düzenlidir cnm o yüzden geç döllenme olmuş mudur pek emin değilim düzensizlerde oluyor bildiğim kadarıyla dediğin gibi .. 5-6 gün farklı şehirdeydim hava değişiminden belki de
Genelde düzenlidir cnm o yüzden geç döllenme olmuş mudur pek emin değilim düzensizlerde oluyor bildiğim kadarıyla dediğin gibi .. 5-6 gün farklı şehirdeydim hava değişiminden belki de
Hava değişimi etkiler bir de çocuk düşünmeye başlayınca sürekli kafamız onda olduğu için stresten de değişiyor. Benim saat gibi düzenli olan arkadaşlarımın hep ya önce geldi ya sonra… Bende zaten pko ve adet düzensizliği var o yüzden kendimi saymıyorum. İnşallah hayırlısı olsun
Benim bir kaybım var 1.yılda tam olmuştu 8 haftalık kalbi durdu maalesef sonra da birdaha olmadı… Pko ve adet düzensizliği var çok geç adet oluyorum denk gelmiyor bakalım bekliyorum şimdi bu ay çatlatma iğnesi kullandım ilk kez. İnşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz Senin ne kadar oldu canım?
Rabbim inşallah en kısa sürede sağlık ve hayırlı şekilde evlat sahibi olmayı bize ve tüm isteyenlere nasip etsin Allah büyük canım bir gün mutlaka olacak inşallah Rabbim sabır versin
Rabbim inşallah en kısa sürede sağlık ve hayırlı şekilde evlat sahibi olmayı bize ve tüm isteyenlere nasip etsin Allah büyük canım bir gün mutlaka olacak inşallah Rabbim sabır versin