Gebelik testi ne zaman yapmalıyım?

içine boşalma olmadıysa çok korkma ama zevk suyu da sperm içerir zevk suyu falan içine akmadıysa sorun olmaz senin hamile olacagını sanmıyorum stres falan yapma gecikmesin

içine boşalma olmadıysa çok korkma ama zevk suyu da sperm içerir zevk suyu falan içine akmadıysa sorun olmaz senin hamile olacagını sanmıyorum stres falan yapma gecikmesin
Çok teşekkür ederim umarım olmaz yapmamaya çalışacağım ve bir daha bu stresi riski yaşamamaya

Cevap doğum kontrol yöntemi nedir . Ne işe yarar. Geçerli doğum kontrol yöntemleri nelerdir. Google da arama tuşuna basıyorsun. Sıfır endişe, sıfır psikolojik hamilelik. Bak iyi niyete söylüyorum . Sonra aradan 5 yıl geçiyor konu açıyor millet acaba hamile kalıp gebelik sonlanıp vücudumda kalmış olabilir mi gibi. ? Adet görmüşsen olasılıklar hariç hamile değilsin. İlla emin olmak istiyor isen, idrar testi için adetinin 10 gün geçmesi gerekir. Not: (KK üyesi Spotu) Korunmasız ilişkide bulunmayın , geçerli doğum kontrol yöntemleri kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…