• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik Testi Markaları

mminis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2015
244
167
53
29
Merhaba kızlar, forumda böyle bir topik göremedim. Aranızda yeniyim bu arada. :KK54:
Yakın zamanda ilk kez gebelik testi alacağım ama piyasada birçok marka var.
Siz hangi testi kullandınız?
Normal gebelik testi ve erken gebelik testi olarak hangi markayı öneriyorsunuz?
Tecrübeli arkadaşları yoruma bekliyorum :)

Normal ise
Laboquick ve oncomed
Erkende ise predictor early tek geçerim

predictor express i kullandıniz mı hic..

Yarın regl günüm pazar günü sabah negatifi gördüm yine :KK43:

Eşim almış expressi ben erken test sandım hatta üzerinde erken yazmıyor. Hatta üzerinde adettin geciktiği günde yazıyordu. Bir umut belki yarın olmam diye bekliyorum.

predictor express i kullandıniz mı hic..

Yarın regl günüm pazar günü sabah negatifi gördüm yine :KK43:

Eşim almış expressi ben erken test sandım hatta üzerinde erken yazmıyor. Hatta üzerinde adettin geciktiği günde yazıyordu. Bir umut belki yarın olmam diye bekliyorum.
Canım predictor cok iyi bir marka. Kesin sonuç gösteriyor, ekspress hızlı olan yani adet günün geçtikten sonra yapılıyor. Eğer bata daha varsa predictorun erken gebelik testinin yani “early” olması gerekiyordu 6 gün öncesine kadar gösteriyormuş.
Benim bata 3-4 gün var dayanamadım bu sabah test aldım, eczacı certain diye bi test verdi o da dandikmiş galiba yorumları kötüydü. Gerçi iyi bir marka da olsa sonuç olarak negatif çıktı. Erken gebelik testi alıcaktım bende predictor, o da 30 liraymış. Ne kadar pahalı. Birkaç gün daha beklicem reglim geçtikten sonra yenilicem. Şimdi oncomed aldım.

Canım predictor cok iyi bir marka. Kesin sonuç gösteriyor, ekspress hızlı olan yani adet günün geçtikten sonra yapılıyor. Eğer bata daha varsa predictorun erken gebelik testinin yani “early” olması gerekiyordu 6 gün öncesine kadar gösteriyormuş.
Benim bata 3-4 gün var dayanamadım bu sabah test aldım, eczacı certain diye bi test verdi o da dandikmiş galiba yorumları kötüydü. Gerçi iyi bir marka da olsa sonuç olarak negatif çıktı. Erken gebelik testi alıcaktım bende predictor, o da 30 liraymış. Ne kadar pahalı. Birkaç gün daha beklicem reglim geçtikten sonra yenilicem. Şimdi oncomed aldım.

Ben daha önce early alıyordum bu sefer eşime al dedim o da predictor demiş ecz.cı da express vermiş. Expressin fiyatı 20 tl..
Yaptım negatif çıktı .. yarın bat günüm hala umudum olabilir mi :KK43:

Bu arada bende sendenim ecz. zengin ettim 30 tl vere vere.. eğer hasta olursam önümüzdeki ay internetten sipariş vericem 30 tl olan early 8 tl 7 tl falan internette.. boş yere kazıklanıyoruz valla

Ben daha önce early alıyordum bu sefer eşime al dedim o da predictor demiş ecz.cı da express vermiş. Expressin fiyatı 20 tl..
Yaptım negatif çıktı .. yarın bat günüm hala umudum olabilir mi :KK43:

Bu arada bende sendenim ecz. zengin ettim 30 tl vere vere.. eğer hasta olursam önümüzdeki ay internetten sipariş vericem 30 tl olan early 8 tl 7 tl falan internette.. boş yere kazıklanıyoruz valla
Ya evet ben de onu anlamadım nasıl oluyor internette bu kadar ucuz? En mantıklısı oradan sipariş etmek kuzum. Ama inşallah sipariş etmemize gerek kalmaz. Güzel haberlerini bekliyorum. Ben de 4-5 gün sonra tekrar yapıcam bakalım.

Ya evet ben de onu anlamadım nasıl oluyor internette bu kadar ucuz? En mantıklısı oradan sipariş etmek kuzum. Ama inşallah sipariş etmemize gerek kalmaz. Güzel haberlerini bekliyorum. Ben de 4-5 gün sonra tekrar yapıcam bakalım.

Toptan alıp uyguna satıyorlar sanırım dediğin gibi inşallah daha ihtiyacımız kalmaz
İnşallah güzel haberlerimizi paylaşırız burada :)

Predictor le mutlu haberi öğrenmiştim sonra arka arkaya tekrar test yaptım hepside pozitifti daha adetim geçmemişti ki ben 3-4 günlükken hissetmistim

Predictor le mutlu haberi öğrenmiştim sonra arka arkaya tekrar test yaptım hepside pozitifti daha adetim geçmemişti ki ben 3-4 günlükken hissetmistim
Testi yaptıgında adetine kaç gün vardı kuzum? Bir de belirtilerin neydiiii

Testi yaptıgında adetine kaç gün vardı kuzum? Bir de belirtilerin neydiiii

Bir hafta vardı adetime tatlım ben hamile olduğumu hissetmiştim 3-4 günlükken çok erken başladı benim belirtilerim

Ben klomen kullandım bu ay adetim iki gün geçikti kabızlık ve göğüslerde ve belde, kasıkta ağrılar var acaba hamilemiyim geçen 6 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı
Test yapmalı mıyım

Back