• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi kuruma cizgisi mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Byzakara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2019
144
58
48
25
Adetim 2 ay gecikti 1.5 ay önce gittiğimde kan 1.2 negatif idi doğal yolla adet olayım dedim olamadım şimdi tarsual içiyorum test yapıyım dedim aklıma geldi ama unutmuşum bakmayı disari ciktm sizce kuruma çizgisi mi bu ?

Eklentiler

• IMG-20201128-WA0000.webp
    IMG-20201128-WA0000.webp
    59,8 KB · Görüntüleme: 347
  • IMG-20201128-WA0003.webp
    IMG-20201128-WA0003.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 373
  • 20201128_001311.webp
    20201128_001311.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 340
Adetim 2 ay gecikti 1.5 ay önce gittiğimde kan 1.2 negatif idi doğal yolla adet olayım dedim olamadım şimdi tarsual içiyorum test yapıyım dedim aklıma geldi ama unutmuşum bakmayı disari ciktm sizce kuruma çizgisi mi bu ?
Ben de çıkınca genelde kanda göremiyorum ama inşallah sizin doğrudur Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda inşallah 🤲

Silik çıkan çizginin sağ ve sol tarafı da net bi şekilde görünüyor çünkü
Kuruma çizgisi olsaydı çizginin sağ tarafı görülmezdi diye düşünüyorum
Yok mu başka test elinizde ?
Maalesef yok pozitif ise çok sevinirim ama heveslenmek istemiyorum pzt ben muayanede gideyim olmadı

Maalesef yok pozitif ise çok sevinirim ama heveslenmek istemiyorum pzt ben muayanede gideyim olmadı
Muayaneye gitmek yerine sağlık ocağıns gidip bhcg değerinize baktırın.Hatta bhcg artış olup olmadığını 2 günde bir gidip kan verirseniz daha sağlıklı sonuç alırsınız.Çünkü gebelik kesesi 5-7 haftalarda görülebiliyor.bu süreç erken döllenme ya da geç döllenme ye göre değişiyor.Hatta regli süresine göre de değişebiliyor.Varsa gebelik o zaman muayaneye gidersiniz.😉

Muayaneye gitmek yerine sağlık ocağıns gidip bhcg değerinize baktırın.Hatta bhcg artış olup olmadığını 2 günde bir gidip kan verirseniz daha sağlıklı sonuç alırsınız.Çünkü gebelik kesesi 5-7 haftalarda görülebiliyor.bu süreç erken döllenme ya da geç döllenme ye göre değişiyor.Hatta regli süresine göre de değişebiliyor.Varsa gebelik o zaman muayaneye gidersiniz.😉
Peki teşekkür ederim 🙂

Back
X