Adetim 2 ay gecikti 1.5 ay önce gittiğimde kan 1.2 negatif idi doğal yolla adet olayım dedim olamadım şimdi tarsual içiyorum test yapıyım dedim aklıma geldi ama unutmuşum bakmayı disari ciktm sizce kuruma çizgisi mi bu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de çıkınca genelde kanda göremiyorum ama inşallah sizin doğrudur Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda inşallahAdetim 2 ay gecikti 1.5 ay önce gittiğimde kan 1.2 negatif idi doğal yolla adet olayım dedim olamadım şimdi tarsual içiyorum test yapıyım dedim aklıma geldi ama unutmuşum bakmayı disari ciktm sizce kuruma çizgisi mi bu ?
Ben yaptım bakmayı unutmuşm dışarı çıktım yatağa yatmaya geçtim yanında idiKac dk sonra çıktı bu çizgi?
Bence de kuruma teşekkürlerKuruma gibi
Ben de kurumadır sanmıyorum teşekkürler Allah tez zamanda sağlıklı evlat nasip etsin inşallah sanaBen de çıkınca genelde kanda göremiyorum ama inşallah sizin doğrudur Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda inşallah![]()
İnşallah canım ben de sanmıyorum kendim içinde diyorum bunu . Şuan ben de aynı durumdayım testlerim böyle. Nasıl oluyor bilmiyorum ama oluyorBen de kurumadır sanmıyorum teşekkürler Allah tez zamanda sağlıklı evlat nasip etsin inşallah sana![]()
Çok takıyoruz çünkü Canim Anne olmak çok istiyoruz herkes bizi anlamaz küçük bir belirtide bile hamile miyiz diyoruzİnşallah canım ben de sanmıyorum kendim içinde diyorum bunu . Şuan ben de aynı durumdayım testlerim böyle. Nasıl oluyor bilmiyorum ama oluyor![]()
Evet önce boyleydim ama artık öyle değilim canım benden tavsiye böyle olunca olmuyor daha çok stres yaşıyorsun . En rahat olduğun zamanda gelir derler.Çok takıyoruz çünkü Canim Anne olmak çok istiyoruz herkes bizi anlamaz küçük bir belirtide bile hamile miyiz diyoruz
Silik çıkan çizginin sağ ve sol tarafı da net bi şekilde görünüyor çünküNeden ki
Maalesef yok pozitif ise çok sevinirim ama heveslenmek istemiyorum pzt ben muayanede gideyim olmadıSilik çıkan çizginin sağ ve sol tarafı da net bi şekilde görünüyor çünkü
Kuruma çizgisi olsaydı çizginin sağ tarafı görülmezdi diye düşünüyorum
Yok mu başka test elinizde ?
Pozitiftir inşallah ama ben umutluyum bilemedimMaalesef yok pozitif ise çok sevinirim ama heveslenmek istemiyorum pzt ben muayanede gideyim olmadı
Muayaneye gitmek yerine sağlık ocağıns gidip bhcg değerinize baktırın.Hatta bhcg artış olup olmadığını 2 günde bir gidip kan verirseniz daha sağlıklı sonuç alırsınız.Çünkü gebelik kesesi 5-7 haftalarda görülebiliyor.bu süreç erken döllenme ya da geç döllenme ye göre değişiyor.Hatta regli süresine göre de değişebiliyor.Varsa gebelik o zaman muayaneye gidersiniz.Maalesef yok pozitif ise çok sevinirim ama heveslenmek istemiyorum pzt ben muayanede gideyim olmadı
Peki teşekkür ederimMuayaneye gitmek yerine sağlık ocağıns gidip bhcg değerinize baktırın.Hatta bhcg artış olup olmadığını 2 günde bir gidip kan verirseniz daha sağlıklı sonuç alırsınız.Çünkü gebelik kesesi 5-7 haftalarda görülebiliyor.bu süreç erken döllenme ya da geç döllenme ye göre değişiyor.Hatta regli süresine göre de değişebiliyor.Varsa gebelik o zaman muayaneye gidersiniz.![]()