kız gebelik testi yapalı 1 saat oldu,şimdi baktım 2nci çizgi gözükmıyor boyle silik ve kırmızı,ama şey gibi gölge gibi bişey
selam kızlar nasılsınız?:CüvCüv:
evet cnm,ya adet günü beklıyecam tekrar test yapacam yada 2 gün sonra gidip kan testi yapacam,bak o topikte gene bişey buldum
Merhaba kızlar. Pazartesi günü test yaptırdım sonunda ve hamileyim Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallah.
Obbi, hamile olma ihtimalin çok yüksek. Ben de reglime 2-3 gün kala ovulasyon testi yapmıştım ve iki çizgi çıkmıştı ama gebelik testi negatif çıkmıştı. İnşallah senin için de hayırlısı olsun.
laubali kız senle konuştuktan sonra kanamam başladı hemen acile gittik alttan muayne falan yaptılar çok şükür kalp atışını duyduk ama hala düşük tehtidim devam ediyomuş :1no2:
geçmiş olsun cnm :1no2: sende yat cnm,iş falan yapma,dinlen kendine
Ya adet oluyorum ama acaba bi dahami gebelik testi yapsam, normalde adet sancisi cekerim ama bu sefer hic agrim olmadi, gerci kanamam adet kanamasi. Yok ya benden gecti. Umudum sizsiniz bundan sonra
laubali kız senle konuştuktan sonra kanamam başladı hemen acile gittik alttan muayne falan yaptılar çok şükür kalp atışını duyduk ama hala düşük tehtidim devam ediyomuş :1no2:
kızlar bugun tst yaptım 2tane ayrı hamıleyım allah olmayan herkese varsın ınsalla hihoyyyt
Ay öylemiiiiii :dance::teytey::teytey::teytey: süper canim cok tebrik ederim allahtan sorunsuz 9 ay gecirmeni dilerim. Kac gün gecti adetin?
kızlar bugun tst yaptım 2tane ayrı hamıleyım allah olmayan herkese varsın ınsalla hihoyyyt
ebruli çok sevindim canım Allaha dua ediyordum sizin için teker teker isminizi de söylüyorum valla ama çok şaşırdım umarım herşey yolunda gider alkisalkisalkis