E
EU2
Ziyaretçi
tebrikler badem.... inşallah hamilesindir....
Tatlım, daha dün transfer oldu mümkün değil yani..Çatlatma iğnesinin etkisi..kaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrikler badem.... inşallah hamilesindir....
merhaba kızlar :kedi: ilaç kullanmama ramen hala hasta olmadım biliyosunuz kan testim 0,3 çıkmıştı adetimin üzerinden 12 gün geçti bune yaaaaaaaa bugün yine gidiyorum dktr belki yükselmiştiir değerim başka bişi çıkmasın da :Saruboceq:ama ilaç kullandım biryandan da olmasın diyorum kafam ve kalbim 2 ye bölündü sonuçlardan mutlaka haberdar ederim sizi öptmmmmmmm
benimde adetim gecikti bu ay tam 10 gün..şimdi adet gördüm mafoldumben
Kizlar merhaba nasilsiniz ben bugün hic evde oturmadim daha yeni girdim eve kaydirigubbakcemile
Kimse cevap vermiyo huhuuu kimse yokmuuuCADIARZU
Çift çizgi hamileyim oleyyyy:Saruboceq::lepi:
Kimse cevap vermiyo huhuuu kimse yokmuuuCADIARZU
Canım ben adetten 2-3 gün sonra yaptım silikti bugünkinde tam çift çizgi çıktı testin markasını hatırlamıyorum bayaa gün önce aldım az önce kan testide yaptırdım hamile çıktım hastane bize yakın bence sende belirti varsa kan testi yaptır ama şüphen varsa emin olmak için
Kiz ne varmis daha baslamadan gebe kalmisin, ben 7 yildir deniyom bu bebek benim ömrümü yedi ömrümüüü tabii bide her ay bilmem kac defa beraber olmak kadini bayaga yipratiyor mafoldumben[/QU
ben on aylık evliyim ve bebk olayı çok yıprattı beni çünkü yaş 33 bir an önce olsun istiyorduk inşallah bu ay hamileyimdir yarın test alıp yapacam yedi yıl çok zor inşallah sende en kısa zamanda bebeğine kavuşursun