Ben seni başka bir siteden daha hatırlıyorum galiba.Eğer isim benzerliği değilse.
Ben 1 buçuk yıllık evliyim.3 buçuk ay önce ikizlerimi rahim ağzı yetmezliği nedeniyle erken doğurdum..Canlı doğdular,ertesi gün mezara gömdüm
Şimdi melek kızım ve melek oğluma kardeş gelmesi için çalışıyor ve Allaha dua ediyoruz...
İlk mikro tedavimle hamile kalmıştım..bu 1 ay doğal yoldan preseed ile deniyoruz..Cumartesi gününe dek herşey belli olur..Ya sevineceğim ya da kk dekilerin deyimiyle kırmızı kartı göreceğim:1rolleyes:
oooo badem sende bizdensın ha...hoşgeldin cnm kaydirigubbakcemile3
Ben günde 1 değil 1 den fazla yapıyorum demek istedim canım...günde en az 3-4 kezkaydirigubbakcemile3 netten 200 tanesi 32 milyona test almıştım da
Ebruli bi benzerlik daha cikti benimde tüplerde endometriose hastaligi yüzünden tüplerimde sivi var, bende aldiracam bu ise yaramaz tüpümü, ömrümü yedi ömrümüüüüü
Allah en kısa sürede hepimize nasip eder inşallah
Badem evet ya hikayen zaten bana cok tanidik geldi.. Bende diger sitedenim ama orda herkes hamile kaldi artik kendimi yanliz hissetmeye basladim sanki dünyada bi bebeksiz ben kaldim.. KK daha genis ve cok üyesi oldugu icin burada insan kendine yakin olan durumdakili bulmak daha kolay :icecream:
Cumartesi adet gününmü? Ben bugün cift cizgiyi gördüm yumurtalik testinde aslinda ne oturuyosam gidip simdi calismam lazim ama sohbeti koyu buldum :)
Badem evet ya hikayen zaten bana cok tanidik geldi.. Bende diger sitedenim ama orda herkes hamile kaldi artik kendimi yanliz hissetmeye basladim sanki dünyada bi bebeksiz ben kaldim.. KK daha genis ve cok üyesi oldugu icin burada insan kendine yakin olan durumdakili bulmak daha kolay :icecream:
Cumartesi adet gününmü? Ben bugün cift cizgiyi gördüm yumurtalik testinde aslinda ne oturuyosam gidip simdi calismam lazim ama sohbeti koyu buldum :)
Ebru memleket niresi gizzz? Toptan al toptan daha ucuz oluyo zaten
inşallah cnm...sende var mı bişeyler..bebiş falan yada yoldadır
ben asil romanyalıyım cnm...türk değilim..eşimde d.bakırlı ama ist.yaşıyoruz
Biz seni bağrmıza bastık canım.Hem Türkiye de hem de burada çok test yapan manyaklar gurubunda..kaydirigubbakcemile3 :1hug:
kaydirigubbakcemile5Şenizolurmu cnm...ne mutlu bana sizin gibi arkadaşlarım var diye kaydirigubbakcemile5
Ilac yazsanda zaten öyle kolay kolay alamazsinki doktorun izni olacak. Bende aynen senin gibi düsünüyorum orada ne yazsak kabahat nasil dertlesip birbirimize destek olacaksak o zaman bende anlamadim.
Ayy insallah bu ay tutar artik kirmizi kart yerine yesil kart görürürüz. Ya bide gercektende yazdigin gibi doktora gidip muayene olana kadar illa bi aksilik cikip ya adet oluyorsun yada bebek kendiliginden düsmüs oluyor, bide doktorun yaninda yalanci durumuna düsüyorsun sonra her gittiginde ciddiye almamaya basliyorlar
Ha türk, ha roman ne fark eder burda gönüller bir canim. Dertlerimizi paylasip derman bulmaya calisiyoruz birbirimize.
Biliyormusunuz aslinda topigi acarken test yapan sapiklar diye acacaktim ama cekindim, ne bileyim bu kadar olacagini :)
kizlar ben yatmaya gidiyom bu geceyi degerlendirme lazim