slm kızlar ben aranıza yeni katıldım,1,5 senelik evliyiz ve o kadar çok istiorum ki eminim beni en ii siz anlarsınız,adetime 5 gün var ama ben meraktan test yaptım tnegatif çıktı( ama inanılmaz kasık ağrılarım var belim ağrıo ve boğaz kuruluğu var.geçen ayda bunlar oomuştu ve ben regl olmuştum o yüzden ümitlenmek istimiorum ama içim içimi yiyor.Allahım nolur bize yardım et. size test için erken mi ne yapmalıyım?
canlarım nasılsınız,hamiş yokmu aramızda,ben uzun zamandır giremedim,7 ocakta diz amelyatı oldum,28 ocakta da d.bakıra gittim düğünümüz vardı,sakat sakat gittim ne yapalım kaydirigubbakcemile3
eşimin ablası bebiş istediğimi çok iyi bilıyor ve beni bir hocaya götürdü,bende korku vardı ve onun için hamiş kalamıyorum,yada kalıyorum ama kaybedıyorum,ve bana bir muska yaptı 10 gündür taşıyorum inanın korku falan hiç kalmadı.zemuszemus hoca bana dedi eğer tıpla ilili bir sorun yoksa ve bu muskayı devamlı taşırsan %99 hamile kalma şansın var.
Eşimin yeğenide kızıdan sonra hamile kalmamış,oda benim gibi uğraşmış tedavi görmüş elde 0,sonra oda bu hocaya gitmiş muska yaptırmış,1 ay sonra hamile kaldı..beklıyecam da görecam.
Bununla da memnun kalmadım ve beni bir koca karıya götürdüler,göbeğime bakmış,basmış kaldırmış bişeyler yaptı orda anlamadım,ve bana dedi adetin 3ncü günü ,3 gün boyunca 1 lt süt,1 demet maydanoz,1 demet nane kaynat buharında otur,belinde de yakı bant yapıştır dedi,3 günü bitti zaman bana fitil gibi bişey verdi kendi yapmış bitkiden,5 tane verdi,her akşam 1 tane takacakmışım.sonra çalışmalara devam.
İnşallah bu yontemler faydasını görecam,bu koca karıya bütün köy gidıyor,hamile kalmayan buna gidıyormuş,eşimin 3-4 yegenleri gitmiş ve ertesi ay hamile kaldılar...
o şans varmı bizde acaba.
laubali cim nerelerdesin yine kayboldun cnm benim kotu haberim var bebegimi kaybediyorum cnm bugun doktora gittik kontrole bebek 10 haftalik olmasi gerekirken 8.5 haftalik cikti ve kalp atislari durmus bunun icin bebegin dusmesini bekliycez eger bebek dusmezse kurtaj olucam bana dua edin ne olur hersey allah tan allah tan umut kesilmez ben umidimi yitirmedim ama doktor bana herseyi gosterdi gozlerimle gordum hersey gercek ama yinede dedigim gibi hersey allah tan ne yapalim allah tan umut kesilmez
canımmmm ne desem bilmemmafoldumben sen diyodun ya bana derdim büyük ama Allahım derdimden daha büyük diye aynen öyle arkadaşım.Allahım sınıyor bizleri.Ama gör bak atlatıcaz bbişlerimize isim konuşacağımız günler de gelecek.Seni çok seviyorumolumunekankayizsmile
canlarım nasılsınız,hamiş yokmu aramızda,ben uzun zamandır giremedim,7 ocakta diz amelyatı oldum,28 ocakta da d.bakıra gittim düğünümüz vardı,sakat sakat gittim ne yapalım kaydirigubbakcemile3
eşimin ablası bebiş istediğimi çok iyi bilıyor ve beni bir hocaya götürdü,bende korku vardı ve onun için hamiş kalamıyorum,yada kalıyorum ama kaybedıyorum,ve bana bir muska yaptı 10 gündür taşıyorum inanın korku falan hiç kalmadı.zemuszemus hoca bana dedi eğer tıpla ilili bir sorun yoksa ve bu muskayı devamlı taşırsan %99 hamile kalma şansın var.
Eşimin yeğenide kızıdan sonra hamile kalmamış,oda benim gibi uğraşmış tedavi görmüş elde 0,sonra oda bu hocaya gitmiş muska yaptırmış,1 ay sonra hamile kaldı..beklıyecam da görecam.
Bununla da memnun kalmadım ve beni bir koca karıya götürdüler,göbeğime bakmış,basmış kaldırmış bişeyler yaptı orda anlamadım,ve bana dedi adetin 3ncü günü ,3 gün boyunca 1 lt süt,1 demet maydanoz,1 demet nane kaynat buharında otur,belinde de yakı bant yapıştır dedi,3 günü bitti zaman bana fitil gibi bişey verdi kendi yapmış bitkiden,5 tane verdi,her akşam 1 tane takacakmışım.sonra çalışmalara devam.
İnşallah bu yontemler faydasını görecam,bu koca karıya bütün köy gidıyor,hamile kalmayan buna gidıyormuş,eşimin 3-4 yegenleri gitmiş ve ertesi ay hamile kaldılar...
o şans varmı bizde acaba.
Canim benim ya simdiden kötü düsünme belki gec döllenme olmustur oyüzden geriden geliyordur bebegin. HCG testi yapildimi? Ya anlamiyorum nasil böyle birsey olabilir butün belirtiler vardi, kusmalar vs bunlarin hepsi gebeligin iyi sekilde ilerlemesine isaret peki birden bire ne oldu? Allahim insallah gercek degildir insssss bi dahaki randevuda kalp atisini duyarsiniz belki doktor bulamamistir o yuzden duyulmamistir. Canim sende gizli seker veya kan pihtilasmasimi var? Düsüklerin sebebi cogunlukla bunun yüzunden hep ilerleyen zamanlarda ya bebegin kalbi duyulmaz yada iceride ölüverir bebekler cünkü senin basindan bi kere daha gecti kesin göz ardi ettikleri bir sebep var
laubali cim nerelerdesin yine kayboldun cnm benim kotu haberim var bebegimi kaybediyorum cnm bugun doktora gittik kontrole bebek 10 haftalik olmasi gerekirken 8.5 haftalik cikti ve kalp atislari durmus bunun icin bebegin dusmesini bekliycez eger bebek dusmezse kurtaj olucam bana dua edin ne olur hersey allah tan allah tan umut kesilmez ben umidimi yitirmedim ama doktor bana herseyi gosterdi gozlerimle gordum hersey gercek ama yinede dedigim gibi hersey allah tan ne yapalim allah tan umut kesilmez
Gecmis olsun canim umarim en kisa zamanda iyilesirsin.. Ya o koca kari islerinin hepsini biraktim ben, inan hepsi fasa fiso allah istedikten sonra oluyor. Millet o kadar tedavi görüyor ilaclarla vs yumurta ve rahim gelistiriliyor tutmuyor. Inan her köyde illa bir ebe tarzinda kadin vardir ve belki dogrudurda yani millet gittikten sonra hamile kaliyordur ama bence tesaduf bu otlari verdikten sonra millet kesin psikolojik olarak inaniyor ve bedenleri rahatliyor sonrada hamile kaliyordur. Ne bilim ya iste, insallah sende kalirsin hamile kalirsin gelismlerden haberdar et belki o karisimdan bizde siparis ederiz kaydirigubbakcemile3
evet gec dollenme olmus ama cok kucuk ilk gittigimde zaten 8 haftalik cikmisti ozaman kalp atislarini gorduk 2 hafta sonraya randevu almistim yani 10 hatalik olmasi lazimdi ama 8.5 haftalik cikti anlayamadik yikildik yaaaa inanilmaz bisey allah im kimseye yasatmasin hepimiz uzulduk yikildik ama elimizden bisey gelmiyor dedigin hastaliklar hakkinda da arastirma yapilmadi canim belkide yapildi benim haberim yok haftaya gidince bi soriyim doktora yani artik bi bebegim yok tek caremiz tup bebek oldu yine allah tan hayirlisi rabbim nederse o olur hayirlisiysa devam eder hayirsizsa gider heralde artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?