- 23 Şubat 2009
- 3.123
- 12
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama zaten daha ilk denemeniz bencede simdiden strese bosuna giriyorsun daha cok yenisiniz esinin dedigi gibi varsa var yoksada yok bide idrar testi her zaman dogru sonuc vermiyor . Yinede hakkinizda hayirlisi olsun.
öyle canım ama ben acayip panik ve aceleciyim eşimde bi okadar rahat yani ortalık karışıyo.dediğin gibi hayırlısı olsun hepimiz için...:Saruboceq:
slm kzılar birşey soracağım umarım bilginiz vardır. internetten 8 tane miratech marka kaset tipi gebelik testi ısmarladım. kullanan var mı adet günü mü yapmak lazım. daha adetime 9 gün var da. merak ettim.
laubali ne yaptin test yaptin mi merak ediyorum cnm
Hadİ ya canım allahımdan umudunu kesme tatlım elbet bİzİmde ÇocuĞumuz olucak
nasil yani yaaaaa yinemi uzulme cnm ne olur takma kafana herseyde vardir bir hayir demesi cok kolay geliyor biliyorum ama kendini nekadar cok uzersen okadar cok zorlasir hersey ne yapalim rabbim de boyle siniyor demekki sabir de bekle cnm benim allah tan umit kesilmez
mrb laubali ben anlayamadım hamile kalmaktan mı kalamamaktan mı korkuyorsun ?? bende her seferinde kendimi hamile kaldım zannedip yiyip bitiriyorum ama hamile kalmak istemediğim için..ve pozitif çıkıcak diye korkudan test yapamıyorum..hatta şuanda da öyle zannettiğim için çıldırmak üzereyim ama şöyle de bir durumum söz konusu yaklaşık 15 gündür damla damla regli oluyorum ... hiç gecikme olmadı ama ayda iki kez regli oldum ona rağmen korkumdan test yapamıyorum..
Kıslar aranızda laboquick marka test kullanan var mı? sürekli silik pozitif verip hatalı olan var mı aranızda?
laubali sıkma canını, doğacak bebek inanki herşeye rağmen doğuyor, nasi meselesi...
Dediğim testin hatalı pozitif verdiğini düşünüyorum, emin olursam uyarıcam insanları buradan :)
Sonuc yine husran canim. Moralim cok bozuk resmen ne yapacagimi sasirmis durumdayim.