Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
labualicim seni ara ara okudum denk geldi..çok dua ediyorum sana..
bu ay kalacaksın inşallah...
laubali naber durumun nasil varmi ateste yukselme merak ettim
Merhaba kızlar, ben de bu sitedeki bir arkadaşın tavsiyesiyle internetten LABOQUICK marka test sipariş ettim, 10 tanesi 22,5TL. zemuszemus
Askmesk, canım, ben geçen sene nisanda hamile kalmıştım, gerçi düşük yaşadım ama adetime 3-4 gün kala ucuz tester ve sabah idrarıyla yapmıştım, her gün bir tane. Adetten 1 gün önce çook silik çıkmıştı, o gün gidip kan testi yaptırdım 75 çıktı. Yani 75ken bile çok silik çıkıyor. Canını sıkmayacaksan deneyebilirsin bence. :ecrin_bebek:
Laubaliciğim, inşallah sen de bu ay tutturursun...
Kızlar hepimizin hakkında hayırlısı... a.s.
canım yaptım bugün test ama silik çıktı 1-2 gün sonra tekrar yapıcam canım.
Merhaba kızlar, ben de bu sitedeki bir arkadaşın tavsiyesiyle internetten LABOQUICK marka test sipariş ettim, 10 tanesi 22,5TL. zemuszemus
Askmesk, canım, ben geçen sene nisanda hamile kalmıştım, gerçi düşük yaşadım ama adetime 3-4 gün kala ucuz tester ve sabah idrarıyla yapmıştım, her gün bir tane. Adetten 1 gün önce çook silik çıkmıştı, o gün gidip kan testi yaptırdım 75 çıktı. Yani 75ken bile çok silik çıkıyor. Canını sıkmayacaksan deneyebilirsin bence. :ecrin_bebek:
Laubaliciğim, inşallah sen de bu ay tutturursun...
Kızlar hepimizin hakkında hayırlısı... a.s.
Canım bu süper bi haber, bebiş olmasa silik bile çıkmazdı... zemuszemus
İnşallah birkaç gün içinde güzel sonucu alırız... :ecrin_bebek:
hala adet olmadım ama inatla test yapmıyorum hep hastalancakmışım gibi geliyor bu mide bulantılarıda stresten sanırım offf offff deliricem :a015: :uhm:
Neden inatla test yapmiyorsun pek anliyamadim:uhm:[/QUOT
canım3-4 gün önce test yaptım silik çıktı önce sonra ertesi sabah yaptım dahada silik hatta görünmüyecek kadar şimdi korkuyom bide benim günler net değil 28-32 gün arası değişiyor bugün 32.gün 1-2 gün bekliycem eşim delirtti beni zaten varsa var yoksa yok stres yapma boşuna diyip duruyor.ilk denememizdi bu ümidim yok birazda anlayacağın karışık işler bende karıştım.....