Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay kız ya sende...ne yapmak istedin fırında poşet içinde ekmek...bide o poşet nasıl kokuyor şimdi pfffff....girmişsın bilgisayarın içinde unuttun tabi fırında ne var :mymeka:
doktor rahmin hakkinda bisey dedimi, gebelik varsa kalin falan olurmus daha dogrusu kalinlasma olurmus bunu görmedimi
bugun bakmadı..sadece eşimin sonuçlarına baktı...bana ayın 27sinde baktı..biraz kalınlaşma vardı...sonra memelerime baktı...bende anlamadım..tabiki taş gibiler,neye baktıki anlamadım
selam kızlar.bu topiğe ilk giriyorum ama dert aynı.adetim nisan 25 ti ama olmadı.31 de kanda baktırdım negatif.bugün 10 gün hala bişey yok .cumaya kadar olmazsa gene gitçem.
Benim de başıma gelmedi ..Canım prolaktinin nasıl,yüksek mi ? Eğer prolaktin yüksekse göğüslerden süte benzer sıvı gelebiliyor bu da hamile kalmayı güçleştirebiliyormuş...
onu gebertmek lazım..allah allah..bir kaç sene once bir kadın dr.gittim oda aynen yaptı...meme kanseri varmı diye ne bilim..demeki oda sapık...yawwww bütün sapıklar beni mı buluyorlar
memende ilgini cekecek birsey ariyorlardir hehe hihi. Nerden buluyon bu antika doktorlari özelliklemi sectin