Gebelik testi kullananlar buraya

8fdgwt5.jpg

:roflol: :roflol: :roflol:

vallah bilmıyom,benim memelerin alt kısımı ağrımaya başladı,geçen ayda boyleydı ve adet oldum

vallah bilmıyom,benim memelerin alt kısımı ağrımaya başladı,geçen ayda boyleydı ve adet oldum

Valla canim bu ayki belirtilerimi sende biliyorsun, hepsi hamile belirtilerdi ama adet oldum :uhm: bu adetten önceki yalanci belirtiler bence bazileri yasiyormus belki bende bunu yasamisimdir insallah seninki dogrudur

offf baska türlüde zaman gecmezki.. :a015: ebrucum yarin test yapacakmisin, eminmisin?

offf baska türlüde zaman gecmezki.. :a015: ebrucum yarin test yapacakmisin, eminmisin?

bizde geyık topike gideriz canım zemuszemus orda eğleniriz bol bol lülülülülülü vallah test ypmaya düşünüyorum ama kararsızım..bilmem bakacam yataktan hangi taraftan kalkacam kaydirigubbakcemile3

cnm kan testi yaptırsan çikar,idrarda yapsan bazen çikıyor bazen çikmıyor,eğer beklemek isıyorsan adet gününü bekle 3 gün kaldı,gelmezse bir test al yap,çikmazsa git bir kan testi yaptır...hamilelik belirtilerin varmı cnm

cnm kan testi yaptırsan çikar,idrarda yapsan bazen çikıyor bazen çikmıyor,eğer beklemek isıyorsan adet gününü bekle 3 gün kaldı,gelmezse bir test al yap,çikmazsa git bir kan testi yaptır...hamilelik belirtilerin varmı cnm

geçen hafta sürekli uyuma isteğim vardı bu haftaysa tam tersi sabah eşimle bir kalkıp bir daha uyumuyorum birde bu hafta sol kasığımda batma oldu birde geçen hafta hiç akıntı gelmiyordu kupkuru resmen ama bu hafta akıntım var bilmiyorum ama bunlar hamilelik belirtisimi sen hamilemisin peki canım

X