hadi bakalım cnm,inşallah hamiş sen çikacaksın bu topikten
canım benim sen bi hamiş ol o bana yeter ben zaten olmayacağımı biliyorum da kalbim söz dinlemiyo işte :Saruboceq::Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi bakalım cnm,inşallah hamiş sen çikacaksın bu topikten
tugce, ebruli ve maybebaby e ben de bol şans diliyorum bu ay için. :).. dualarım sizinle....
önümüzdeki ay için de laubali ve kendime bol şans diliyorum :)
Sagol canimm allah hepimize bol bebek versin insallahh.. Ben bu 3 kizdan nedense umutluyum helede ebruli ve tugcee. Fazla umutlandirmak istemiyorum bunlari ama psstt aramizda galiba ikiside hamile :teytey: bu ay preseed kullanacam bakalim faydasini göre bilecekmiyim.
kaydirigubbakcemile3 bu pıtpıt,bak sabah uyandın zaman yataktan kalkma...sırtüstü uzan,once sağ elini karnın sağ tarafa koy yumurtalık oldu yer varya,elini oraya koy sonra sol tarafa koy eğer nabız gibi atarsa hamiş değilsın,eğer bişey atmıyorsa hamişsın,ben geçen sefer yaptım ve doğru çiktı
Demedi deme var sende birseyler biliyorsun bunu, insallah simsiki tutunmusardir allahim ne olurrrrrr yardim et ol de rabbimmmmmmmm
canlarım ya tam moralim bozuluyodu yine neşem yerine geldi sayenizde Allahım nooooolur duy sesimizi noooooolur dualarımızı boş çevirme nooooolur mübarek aylarda hepimiz hamiş gezelim:Saruboceq:
kıslar bide şey var ya hani ben 3 ay olmadım ya hasta şimdi yumurtlama günümde belli değil belki geç olmuştur demi biraz ümit verin bana azcık daha gaz lazımmm :)
ebruli ve tugba siz ne zaman test yapacaksınız bakiiimm?
bHcG ölçtürsenize :)
:roflol: alemsın vallah,olabilir cnm,belki geç yumurtladın,belki dölenme geç olabilıyor..bekle sende adetine kadar
bu yöntemi de yeni duydum delikafadulden iyiymiş valla hem kolay hem de bedava artık her sabah yaparım ben bunu hamile olmadığımdan emin olduğum zamanlarda bile kaydirigubbakcemile3:sm_cool:
ebruli ve tugba siz ne zaman test yapacaksınız bakiiimm?
bHcG ölçtürsenize :)
inşallah nm :Saruboceq: eşim de dün göğüslerime kontrol etti :kedi: var bişeyler dıyor,sanki içindeki süt bezleri şişmiş,geçen sefer da ayne oldu,o dıyor bana sen hamilesın ben dıyorum yok cnm manyakmısın,nerdeeee..demeki o değişiklerini fark edıyor
kıslar bide şey var ya hani ben 3 ay olmadım ya hasta şimdi yumurtlama günümde belli değil belki geç olmuştur demi biraz ümit verin bana azcık daha gaz lazımmm :)
Haha nabiz kontrolu yap bakim belki cikar canim bellimi olur dimi. Kimisi atese bakiyor bizde nabiza baki veririz ne olacak sanki elimizin altinda bulunan sey :icecream:
yok cnm ben Bcg bakmam,ne zaman baktıysam 2 gün sonra düşük yaptım...
Kiz evde tüpmü bitti gel vereyim sana gaz lülülülülülü eger 3 ay adet olmadiysan daha ne zaman yumurtladigini bile bilemezsinki, yani taa 3 ay öncekini bu ay ile kesin kiyasliyamasin ve adet görmedigin halde yumurtlarin hala calisiyor ve hamile kalma ihtimalinde sürüyor
canım ben 2 gün önce baktırdım ama bişey çıkmadı:1no2: ama böyle giderse bi iki gün sonra bi daha baktırcam gibi:dance:
dimi yaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 birde hangi konudaydı hatırlamıyorum ama birisi yazmıştı yine bir başka kocakarı yöntemi elle kontrol falan, onu da denesek mi ne :roflol: