Gebelik testi kullananlar buraya

canım olursa bu ay inşallah ilk bebişim olacak,ama onceden 2 düşük var :1no2:

inşallah beklediğin güzel haberi alırsın
allah bağışlarsa teyzesi bir tane oğlum var ekimde 3 e girecek
ikinciyi düşünüyoruz bizde
aslında ben fazla niyetli değildimde
eşim kandırdı beni
sezeryanla doğum yapmıştım ilkini çok ağrılarım olmuştu
açıkcası gözüm korkmuştu
aslında kimsenin doğumu o kadar ağır geçmiyor
benim bünyeden heralde:bbo:

eşim kandırdı beni
açıkcası gözüm korkmuştu

:1hug: allah bağışlasın cnm..inşallah 2nciyede hamiş kalırsın zemuszemus oda kız olsun tam olsun..

Kizlar simdi bi arkadasimin hamilelik haberini aldim, soktayim ve cok mutluyum, oda cok zaman ugrasti ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldi :)

eşim kandırdı beni
açıkcası gözüm korkmuştu

Allah bagislasin canim evladini sana insallah 2. gelir abisine arkadas yaparsin hehe

sağolun kızlar ii bende.tam hız dewam çalışmalar iştekaydirigubbakcemile3 aman canım iyi olunda formunuzda olun:KK66:

canım işte bugünler yumurtlama günlerimdeyim buay umutluyum ama nolcak bakalım işallah hüsrana uğramam canım

sağolun kızlar ii bende.tam hız dewam çalışmalar iştekaydirigubbakcemile3 aman canım iyi olunda formunuzda olun:KK66:

Ovalusyon testi falan biseyler kullaniyorusunuz yoksa spontan calismalarmi ? Ben bu ay preseed deniyecegim siparis verdim haftaya tam yumurtlama zamaninda gelir insalla

işallah ebrulicim yaa stres yapmamaya çalışıorum ama olmazsa diede panikte yapıorum.yok laubalicim ovulasyon testi daha kullanmadım olmazsa bende alırım senin sipariş ettiğinden canım iyi bişeye benzio

ebrulicim seninde ilk bebiş galiba canım benimde bundan 5 ay önce bi düşüğüm oldu seninde olmuş galiba

benimde akşamları hafif midem bulanıyor,yok cnm kan testi yapmıyecam..kaç sefer kan testi yaptım 2 gün sonra düşük yaptım...o kız yukarı dedi ya,erken kan testi yapandar düşük riski %50,yok anacim yapmıyecam

Ya onu ben denedim doktor dedi :) Ben sadece yazdım.Yani cümle aynen şuydu 'erken kan testi yaptıran anne adaylarımızda test pozitif çıksa blie %50 düşükle karşılaşıyorız.'
ben de o yüzden acele etmiyorum :S Reglim yaarın 5. ya da 8. günü önce idrarı tekrarlamam esasında en doğrusu ama planlı bir gebelik olmadığı için folik asit de almaya başlamadığım için ne kadar erken öğrenirsem o kadar erken başlarım diye düşünüyorum.Malum 3 ay önceden başlanıyo.Zararın neresindne dönersem kar hesabı benimkisi :)

X