- 27 Ocak 2009
- 2.128
- 11
Kan testi icin adetin gecmesini bekleye bilirsin, ama idrarda erken ögrenmek istiyorsaniz mutlaka hassas olanlari alin yoksa moralinizi bozar diger testler.
canım kan testinde ilk ilişkiden 15 gün sonra çıkıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan testi icin adetin gecmesini bekleye bilirsin, ama idrarda erken ögrenmek istiyorsaniz mutlaka hassas olanlari alin yoksa moralinizi bozar diger testler.
canım olursa bu ay inşallah ilk bebişim olacak,ama onceden 2 düşük var :1no2:
inşallah beklediğin güzel haberi alırsın
allah bağışlarsa teyzesi bir tane oğlum var ekimde 3 e girecek
ikinciyi düşünüyoruz bizde
aslında ben fazla niyetli değildimde
eşim kandırdı beni
sezeryanla doğum yapmıştım ilkini çok ağrılarım olmuştu
açıkcası gözüm korkmuştu
aslında kimsenin doğumu o kadar ağır geçmiyor
benim bünyeden heralde:bbo:
inşallah beklediğin güzel haberi alırsın
allah bağışlarsa teyzesi bir tane oğlum var ekimde 3 e girecek
ikinciyi düşünüyoruz bizde
aslında ben fazla niyetli değildimde
eşim kandırdı beni
sezeryanla doğum yapmıştım ilkini çok ağrılarım olmuştu
açıkcası gözüm korkmuştu
aslında kimsenin doğumu o kadar ağır geçmiyor
benim bünyeden heralde:bbo:
slm kızlar nasılsınız
sağolun kızlar ii bende.tam hız dewam çalışmalar iştekaydirigubbakcemile3 aman canım iyi olunda formunuzda olun
Kizlar simdi bi arkadasimin hamilelik haberini aldim, soktayim ve cok mutluyum, oda cok zaman ugrasti ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldi :)
canım işte bugünler yumurtlama günlerimdeyim buay umutluyum ama nolcak bakalım işallah hüsrana uğramam canım
sağolun kızlar ii bende.tam hız dewam çalışmalar iştekaydirigubbakcemile3 aman canım iyi olunda formunuzda olun
Eger gebelik varsa hassas testlerde cikmasi lazim HCG 10mlu olacak.. Ama eger gec tutunma olduysa bunu ancak testte adet geciminden bir kac gün sonra ögrene bilirsin.
Yani diyorsun ki hala hamile olma ihtimalin var!?Hmmm...
benimde akşamları hafif midem bulanıyor,yok cnm kan testi yapmıyecam..kaç sefer kan testi yaptım 2 gün sonra düşük yaptım...o kız yukarı dedi ya,erken kan testi yapandar düşük riski %50,yok anacim yapmıyecam