• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi konusunda yardımcı olur musunuz?

ilbilgehatun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2011
2.920
125
173
Nevşehir
Arkadaşlar,en son 22 nisan tarihinde adet oldum. Adetlerim 30 günde tekrarlanıyor.21 mayısta adet olmam gerekiyor, yani yarın. İdrarla gebelik testini ne zaman yapmam gerektiğini araştırdım ama bir konu kafama takıldı. Adetiniz geçiktikten sonra 2-3 gün içinde yapabilirsiniz diyor. Ben 27 günde değil de 30 günde adet olduğum için pazar ya da pazartesi yapsam belli olur mu?Yoksa daha çok mu beklemeliyim?İlk kez yapacağım yardımcı olursanız sevinirim.:6:

Arkadaşlar,en son 22 nisan tarihinde adet oldum. Adetlerim 30 günde tekrarlanıyor.21 mayısta adet olmam gerekiyor, yani yarın. İdrarla gebelik testini ne zaman yapmam gerektiğini araştırdım ama bir konu kafama takıldı. Adetiniz geçiktikten sonra 2-3 gün içinde yapabilirsiniz diyor. Ben 27 günde değil de 30 günde adet olduğum için pazar ya da pazartesi yapsam belli olur mu?Yoksa daha çok mu beklemeliyim?İlk kez yapacağım yardımcı olursanız sevinirim.:6:

merhaba. bence yarından sonra en az 1 hafta beklemelisin. Gerçekten adetin çok düzenliyse 1 hafta gecikmesi şüphe etmene yeter . bir hafta bekle ve direkt kan testi yaptır. en kesin sonuç odur. test çubukları ve hatta hastanede yapılan idrar testleri bile yanlış çıkabiliyor. hakkında hayırlısı olsun.

Yardımcı olduğunuziçin teşekkür ederim ama sanırım beklememe gerek kalmayacak. 4 saat önce kahverengi ve ardından da pembe bir leke geldi sanırım adet olacağım. Hamile kalmak ne kadar zormuş...

Back