• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi için gün sayanlar

Peraeylem

ELİT ÜYE 💎
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2020
2.536
1.719
83
Merhaba gebe adayları 😇
Oncelıkle umarım kırıcı bır konu acmamısımdır( bir kaç yorum gördüm üzüldüm açıkçası Allahım isteyen herkese nasip etsin kucağını boş bırakmasın 🙏)
Konuyu açma nedenim ise test için sabırsızlanan kaç kişiyiz muallak da bekleyen kan ve idrar testi tam çıkmamış veya adeti henüz gelmemiş eli kulagında bekleyen kaç kişi
Benım beklenmeyen şüpheli bir durumum olduğu İçin hem heyecanla hemde muallakta sabırsız sekılde bekliyorum malum pazar günü özel hastanede kapalıdır test için gidemiyorum regl e son 1 gün kaldı tüm benzer belirtiler var (kan testi salı günü dr dediği şüpheli 27.3 ve idrar silik çıkıyor )
Belki biraz sohbet ederiz sıkıldım beklerken stres yapamaya basladım 🙄

Bu erken gebelık testinden mi gidip alsam nöbetçi eczaneden silik çıkar mı % kaç doğruluk payı regl gününe göre aklımda deli sorular 😓

Merhaba gebe adayları 😇
Oncelıkle umarım kırıcı bır konu acmamısımdır( bir kaç yorum gördüm üzüldüm açıkçası Allahım isteyen herkese nasip etsin kucağını boş bırakmasın 🙏)
Konuyu açma nedenim ise test için sabırsızlanan kaç kişiyiz muallak da bekleyen kan ve idrar testi tam çıkmamış veya adeti henüz gelmemiş eli kulagında bekleyen kaç kişi
Benım beklenmeyen şüpheli bir durumum olduğu İçin hem heyecanla hemde muallakta sabırsız sekılde bekliyorum malum pazar günü özel hastanede kapalıdır test için gidemiyorum regl e son 1 gün kaldı tüm benzer belirtiler var (kan testi salı günü dr dediği şüpheli 27.3 ve idrar silik çıkıyor )
Stres yapmayın sakın en başta düşmanımız o hayırlısı ne ise o olsun söylenip duralım bence 🙃😉 Allah büyüktür

Erken gebelık testi adete son 1 gün kala sonuç verır mı acaba yüzde kaç doğruluk payı olur 🙇‍♀️

Merhaba gebe adayları 😇
Bata 9 gun var 15 eylül beklemedeyim hayirlarla ınşallah hepimiz iyi güzel haberler aliriz inşallah aminnn

Erken gebelık testi adete son 1 gün kala sonuç verır mı acaba yüzde kaç doğruluk payı olur 🙇‍♀️
Ya bu 5 tl satılandan sanmıyorum ben alsam hep P harfi ile başlayan marka var şuan aklımda değil ama onlar sonuçları net çıkarıyor bana göre

Kızlar benimde 7 günüm var bu sabah yaptım. Ilk böyleydi. Kendi çizgisi olabilir diye su damlattim 2.3. Resim de sudan sonra.. sizce olabilir mi

Eklentiler

• 20200906_135349.webp
    20200906_135349.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 313
  • 20200906_135625.webp
    20200906_135625.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 316
  • 20200906_135511.webp
    20200906_135511.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 314
Kızlar benimde 7 günüm var bu sabah yaptım. Ilk böyleydi. Kendi çizgisi olabilir diye su damlattim 2.3. Resim de sudan sonra.. sizce olabilir mi
Çok hafif daha başlangıç pembeliği görüyorum bi yarın tekrar deneyiniz bence bide kan verseniz daha net sonuç alırsınız hayırlısı diyelim 🙏🏼

Çok üzgünüm ama ben göremedım çizgi resım kalıtesınden olabılır benım testler geçen hafta negatifti tüm belirtiler var bu hafta yenı yenı silik çıkmaya başladı

Merhaba gebe adayları 😇
Allahim insallah bana da nasip eder senin gibi bu sekikde beklemeyi buyuk bi heyecanla allahim hakkinda hayirkisini nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin hayırlı evlatlar nasip etsin insallah 🥰🥰

Back