- Konu Sahibi Alisinannesi
-
İlkini dikkate almadım zaten ama ikincisi 20 dk da çıkınca acaba mı dedim...sabahki de negatif çıktı...beklemekten içim şişti :) sinirlendim hepsini attı çöpe :) foto ekleyemiyorum o yüzdenCanim ekleseydin keske fotograf bakardik. Ama sonradan cikanlari dikkate almaman gerekir. Bekle bakalim.ins vardir
Iyi yapmissinİlkini dikkate almadım zaten ama ikincisi 20 dk da çıkınca acaba mı dedim...sabahki de negatif çıktı...beklemekten içim şişti :) sinirlendim hepsini attı çöpe :) foto ekleyemiyorum o yüzden
Soğan kürü de yaptım bu ay...kısmet bakalım...senin kaç gün var bataIyi yapmissingenelde ya adet gunu ya bigun kala cikiyor. Erken cikanlar sanslilar ama insan dayanamiyor tabi. Benim de 3. Ayim testlere gicigim.smdiden ama yapmadan da duramiyoruz :)
Benim daha cok canim. 13 gun filan var. Tahmini 6 mayis sanirim.Soğan kürü de yaptım bu ay...kısmet bakalım...senin kaç gün var bata
Hic test yaptin mi?bata son 1 güüüünnnn
hayır yapmadım beklenen adet günümde yapcam die kendimi şartladım önce yapıp hayal kırıklığı yaşamak istemedimHic test yaptin mi?
artık negatif pozitif hicbirine inanmıyorum en iyisi gecmesini beklemekaz önce test yaptım negatif çıktı üzgünüm
bende de aynı ağrı oluyor son 5 günüm :)Son 10 gün karnımın alt kısmında bi ağrı oluyor 2 gundur ara ara 5 dk geliyorhayirlisi
adetine mi sekiz gün var, yoksa sekiz gün mü gecikti?Bugun 8 .gunum .dayanamayip test yaptim ve cok silik cizgi cikti
Adetime 8 gun varadetine mi sekiz gün var, yoksa sekiz gün mü gecikti?
ooo baya erken çıkmış seninki, tebrik ederim darısı başımıza :)Adetime 8 gun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?