gebelik testi icin gun bekleyenler

Hayırlı olsun bebisine kavusan arkadaslara.. Allah sağlıkla kucagınıza almayi nasip etsin insallah
Darısı bekleyenlerin başına
Kızlar sat 13 mart bat 9-10 nisan bugun test yaptım tek cizgi cıktı
Ne zaman cıkar en erken catlıyorum meraktan

benimde 7 nisan bat, okadar zor duruyorum ki anlaytamam, ama gecikmeden yapmıcam. yapma gecikmeden bence

kızlar, şimdi benim bat 7 nisan ya, kendimi dinlemek istemiyorum ama belimde ağrı var ve karnım regl ağrısı gibi değil affedersiniz sanki tuvaletim varmış gibi hafif hafif ağrıyor. ben yinede ayakarımı üşüttüm heralde diyorum ama çok garip bi his var içimde.. allah hayır etssiinn

Merhaba kizlarrr benim bat'ima daha var baya ta mayisin 2'sinde beklemek okadar zorki.. Bizde 4 aydir deniyoruz, ama olmuyor birturlu. Üzlülüyorum ama sonra burda bir senedir ugrasanlari gorunce hepimize dua ediyorum. İnsallah hepimiz tez zamanda hamile kaliriz.. Bende ovulasyon testleri aldim insallah bu ay sansli ayimdir..

doktora gittinmi canım herahngi bi teşhis kondumu?

doktora gittinmi canım herahngi bi teşhis kondumu?
Yok canim gitmedim. Biz (ayiptir söylemesi) hep kayganlastirici kullaniyorduk, buda spermlerin hareketliligini kisitliyormus. Ona yordum kendi kendime.. Bu ay ovulasyona basladim ve kayganlastircisiz yapacaz, bu ayda tutmazsa gidecem insallah..

Yok canim gitmedim. Biz (ayiptir söylemesi) hep kayganlastirici kullaniyorduk, buda spermlerin hareketliligini kisitliyormus. Ona yordum kendi kendime.. Bu ay ovulasyona basladim ve kayganlastircisiz yapacaz, bu ayda tutmazsa gidecem insallah..
kayganlaştırıcı hatasını bizde yaptık, sonra yara olmuş meğer 1 ay fitil kullandımda anca geçti, hemen onu bırakın bence. benimde 4 ayım deniyoruz bakalım, bu aydan umutluyum. doktora gidiceksen adetinin 2. günü git mutlaka hormon testi iste canım

Hadi yaaaa ciddimi.. Yara oldugunu nasil anladin? Doktor baktimi? Benim doktorum erkek o yuzden oyle bir durum varsada nasil ögrenecem .. İnsallah canim bu ay tutar

Hadi yaaaa ciddimi.. Yara oldugunu nasil anladin? Doktor baktimi? Benim doktorum erkek o yuzden oyle bir durum varsada nasil ögrenecem .. İnsallah canim bu ay tutar
erkek doktora gittim ben akıntın varmı dedi var dedim meğer o yara akıntı yapıyomuş. baktı sıvı aldı teste gönderdi falan. erkekten çekiniyorsan kadın doktora git, çünkü alttan bakmaları gerekebiliyor.

hadi bakalım senle başladı bizle devam etsin inşallah :))

İnsallah canimm yaa dua ediyorum hep size. Heveslendirmek gibi olmasinda ben hep oyle diyodum ama usutmemisim megersee

İnsallah canimm yaa dua ediyorum hep size. Heveslendirmek gibi olmasinda ben hep oyle diyodum ama usutmemisim megersee
Eve gelir gelmez test yaptım, negatif. Dedim daha adetime 3 gün var erken. Derken yarım saat sonra kirmizi kart yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…