gebelik testi icin gun bekleyenler

bat 7 nisan bakalım, doktorda yumurta takibiyle ilişki yaşadım bu ay hayırlısı Allah'tan

4 gün önce sonuç veren tstti canım bilmiyorum ki erkenmiydi.ama adetin sancısı ara ara vuruyo geliyor kırmızılar
Nefret ettim su kirmizilardan her seyin hayirlisi ama yaa uzulme bakalim bende durum ne olcak sana uzulme diyorum ama

BAT 5 nisan bakalım hayırlısıyla bekliyorum

hepimizin hemen hemen aynı :) beklemek çok heyecanlı olacak

Ne zaman test yapcaksin evde 9 tane var yapsam mi diye dusunuyorum
bende 15 tane var geçen ay hergün denedim ama hep hüsrandı bu ay adetim 1 hafta gecikmeden yapmıcam söz verdim kendime..

bende 15 tane var geçen ay hergün denedim ama hep hüsrandı bu ay adetim 1 hafta gecikmeden yapmıcam söz verdim kendime..
Sence simdi bi tanesini denesem sonuc ne olur

Sence simdi bi tanesini denesem sonuc ne olur
eğer bat 5nisansa, şayet ovulasyon günü tuttuysa bebiş, şuan 1,5 haftalık falandır o da testte çıkmaz zaten boşuna negatifi görüp canını sıkma derim tabi sen bilirsin yinede.

eğer bat 5nisansa, şayet ovulasyon günü tuttuysa bebiş, şuan 1,5 haftalık falandır o da testte çıkmaz zaten boşuna negatifi görüp canını sıkma derim tabi sen bilirsin yinede.
Benim testler erken gebelik iliskiden 4 gun sonra gosteriyomus ama sabah etkili ilk idrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…