• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik Testi için erken mi? Acil yardımm

Cicibayan14

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2018
303
198
23
26
Arkadaşlar ben geçen ay bi kimyasal gebelik yaşadım 9 ay korunduktan sonra çocuk kararı aldık ilk korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım normalde adet günüm 21 iydi 22 sinde gebelik testi yaparak hamile olduğumu öğrendim malesef ki 24 ünde kanamam başladı ve kimyasal olduğunu öğrendik çok üzüldük 😔 şimdi asıl konumuz aradan tam 1 ay geçti bu gün ayın 23ü ben henüz adet olmadım ve 1 hafta önce sabah kalkıp lavaboya gittiğimde peçetede çok az 1 damla kadar kan gördüm normalde adet belirtim 1 hafta önceden başlar kasıkalrım ağrır ama hiç oyle bişey olmadı bu ay ve göğüs hassasiyetim var acaba beklemelimiyim yoksa test yapmalımıyım öğrenmeye cesaret edemiyorum tekrar kimyasal dır diye lütfen yardım edinn🙏

Arkadaşlar ben geçen ay bi kimyasal gebelik yaşadım 9 ay korunduktan sonra çocuk kararı aldık ilk korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım normalde adet günüm 21 iydi 22 sinde gebelik testi yaparak hamile olduğumu öğrendim malesef ki 24 ünde kanamam başladı ve kimyasal olduğunu öğrendik çok üzüldük 😔 şimdi asıl konumuz aradan tam 1 ay geçti bu gün ayın 23ü ben henüz adet olmadım ve 1 hafta önce sabah kalkıp lavaboya gittiğimde peçetede çok az 1 damla kadar kan gördüm normalde adet belirtim 1 hafta önceden başlar kasıkalrım ağrır ama hiç oyle bişey olmadı bu ay ve göğüs hassasiyetim var acaba beklemelimiyim yoksa test yapmalımıyım öğrenmeye cesaret edemiyorum tekrar kimyasal dır diye lütfen yardım edinn🙏
İstersen biraz bekle,ondan sonra kan testi yaptırırsın canım,stres olma hep kimyasal olacak diye birşey yok, ümitsiz olma, gönlüne göre olur inşallah..

Bekle birkaç gün daha geçerse test yap tabi belki psikolojiktir belki de geçen ay kimyasal olmasının etkisidir bilemeyiz test yap sonucu öğren ne olacak sonucu bilmemek daha çok yorar seni

Test yaptım ama negatif çıktı hayırlısı diyorum doğru zamanda sağlıklı şekilde olur inşallah takmamak pek mümkün değil malesef

Back