- 11 Haziran 2008
- 542
- 1
- 43
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımm..a.s.:Saruboceq:
benimkide 1aylık oldu nerdeysekeseyi göremedik daha...:çok üzgünüm: alttan baktırmadığım için karından tam görünmüyormuş. Zaten doktorda bulamadım araştırıyorum hala.. kasık olayını ilk defa duydum yani benimde sağ ağrıyo hep sağdan oldu demek......
Tekrar eşinide senide tebrik ederim..:lepi:
Buarada eşinin tepkisi ne oldu yazmamışsın........
kıslar hamişim kesinleşti keseyi gördük hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt ama henüz kalp atışını duyamadık doktor çok küçük dedi
canım eşim sevindi tabi ama bizmki de yeni old. için ve kalp atışlarını duymadığımız için temkinli yaklaşıyo doktorumuzda öle dedi zaten bi duyalım kalp atışlarını dedi.
bana alttn baktı. alttan bakınca bebeğin zarar göreceği fikri hurafe cnm. internette araştırdığım kadarıyla ve çevremdeki doktorlardan da duydum ayrıca kndi doktorumda söyledi bişi olmuyor. hatta avantajları bile varmış. rahim ağzını görüyo bi problem olup olmadığına bakıyo. o bebeğini kaybedenlerin bence alttan muayeneyle ilgili old. düşünmüyorum. kesin altta yatan başka sebepler vardır. sonuçta karından ultrasona girip bebeğini düşürenlerde var. ama yine de hastanın tercihi tabi. ben çok rahattım ve bişi olmadı.