gebelik testi heycanlandım........

nisa nur canım gözün aydın . hayırlı olsun .tebrik ederim .bu çok güzel ya kızlar yavaş yavaş hamiş kalanlar var .bakın umudunuzu yitirmeyin. canım yaa çok sevindim.heyecanlandım şimdi. yanaklarından öpüyorum bak beklemene değdi dimi. allah kucağına almayı nasip etsin. güle güle büyüt bebeğini.sabah sabah çok güzel haberler bunlar .darısı tüm isteyenlere. tatlım tekrar tebrik ederim hihoyyythihoyyythihoyyy

kıslar hepinize teşekkür ederim allah olmayanlara da versin ben hep bi gün hamiş olucam diyodum o gün biraz geç geldi ama geldi. o yüzden umudunuzu yitirmeyin doğal veya tedaviyle bi şekilde geliyo :))

canm ben 15 aydır bekliyordum. 8. ayımda doktora gittim olmuyor diye prolaktinim yüksek çıktı ilaç verdi bi de yumurtlamayı destekleyici klomen verdi 6 ay kullandım olmadı sonra rahim filmi ve eşimin sperm testini uyguladı (geçen ay bunlar oldu) eşimde sorun çıkmadı ama benim sağ tüpümün tıkalı olduğunu solunda rahim filmi esnasında açıldığını söyledi adetimin 9. günü çekti filmi ve bu ay ben hamile kaldım. eğer olmasaydı aşılama yapacaktık hatta ilaçlarımı bile almıştım. tek tüple geç gebelik olabilir diye. ama şu an 4-5 günüm geçti ve ben hamişim.....:dance:

belirtilerim adetten hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç farklı değildi. sadece tek fark bacağımla kasığımın birleştiği yer daha çok ağrıdı bu ay... özellikle akşam yattıktan sonra sızlıyodu. burda bi kaç kişiden duymuştum bunu ben de o yüzden şüphelendim.hala sol kasığım ağrıyo doktorum normal dedi sanırım bebiş gelişiyoi.
bunun dışında bütün adetten önce yaşadıklarımı yaşadım. yani iştah artması sinirlilik, gaz, ağrı, baş ağrısı .... yani adetten inanın çok farklı değil. bebnim bebiş soldan gelmiş. zaten sadece soltüpüm açık. o yüzden sol kasığım daha çok ağrıdı.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımm..a.s.:Saruboceq:

benimkide 1aylık oldu nerdeyse keseyi göremedik daha...:çok üzgünüm: alttan baktırmadığım için karından tam görünmüyormuş. Zaten doktorda bulamadım araştırıyorum hala.. kasık olayını ilk defa duydum yani benimde sağ ağrıyo hep sağdan oldu demek......

Tekrar eşinide senide tebrik ederim..:lepi:

Buarada eşinin tepkisi ne oldu yazmamışsın........

canım eşim sevindi tabi ama bizmki de yeni old. için ve kalp atışlarını duymadığımız için temkinli yaklaşıyo doktorumuzda öle dedi zaten bi duyalım kalp atışlarını dedi.

bana alttn baktı. alttan bakınca bebeğin zarar göreceği fikri hurafe cnm. internette araştırdığım kadarıyla ve çevremdeki doktorlardan da duydum ayrıca kndi doktorumda söyledi bişi olmuyor. hatta avantajları bile varmış. rahim ağzını görüyo bi problem olup olmadığına bakıyo. o bebeğini kaybedenlerin bence alttan muayeneyle ilgili old. düşünmüyorum. kesin altta yatan başka sebepler vardır. sonuçta karından ultrasona girip bebeğini düşürenlerde var. ama yine de hastanın tercihi tabi. ben çok rahattım ve bişi olmadı.

canım yaa çooook sevindimmmm rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasıp etsin bizede dua edermisin

benimde tedaviyle adetimin 33 günü test yaptım hemen çıkmadı bende köye gidiyodum ertesi gün geldiğimde ikinci çizgiyi silik gördüm acaba varmı böyle olanınız varmı ilkte çıkmayıp sonrada çizgisi çıkanınız varmı lütfen yazınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn dualarınızı bekliyorum arkadaşla 5 yıllık evliyim 2yılımda 6 hft düşüğüm olmuştu inşallah varrrrrrr:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…