Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nisanurcum hemen bir kan testi yaptırsana.ben de meraklandım bak.öyle hamile olan var ama.hüsrana uğrayan da var............çok kapılma.hayırlısıyla inşallah hamişsindir.......kıslar test yaptım 2. çizgi 10 dak. sonra silik çıktı gebe olabilirmiyim kalbim güp güp atıyooooooooooo
canimcim birkac kisiden duyduguma gore kimi kadinlar rahim filmiden sonra hamile kaliyormus o verdikleri ilac hafif tikaniklik varsa aciyormus bi arkadasim film cektirdigi ay hamile kalmisti INSALLAH SENDE hamilesindirrrr guzelim iki cizgide cikmis guzel haberlerini bekliyoruzzcvp veren herkese tüşekkür ediyorum
birz önce bi daha yaptım test 5 dak. sonra yine çizgi silik benim bugün hatta dün adet günümdü. krengi akıntım vardı her ay adetten önce mutlaka olur ama 2 gündür kesildi ptesi giderim artık doktora bide sabah yapıcam bakalım nasıl çıkacak
ya bide ben rah. filmi çektirmiştim bu ay inşallah gebelik varsa bi yan etkisi olmaz bu işlemin
son bişi daha aedtten önce karnım gurul gurul olurdu yine var o gurultu hatta dün ishal olmuştum