gebelik testi heycanlandım........

nisan-nur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2007
508
2
kıslar test yaptım 2. çizgi 10 dak. sonra silik çıktı gebe olabilirmiyim kalbim güp güp atıyooooooooooo

Canım benim inş gebesindir a.s
Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere, amin... :1hug:

2. çizgi çıktıysa hamilesin demektir ama genede dkt başvur ALLAH hakkında hayırlısı neyse onu versın canım

Canım benim inşallah hamilesindir...Hemen bi kan testi yaptırsan çok iyi olur.Bizide merakta brakmamış olursun,hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz

Cnm umarım hamişsindir ama benim bildiğim kadarıyla testin 5 dakika sonrasında çıkan sonuç geçerli sayılmıyor bir kan testi yaptır bakalım iyi haberlerini bekliyoruz...

İnşallah hamişsindir ama 10 dk boyunca ikinci çizgi görünmediyse, sonra birden görünür olduysa, geç değilmi testin sağlamlığı açısından.CADIARZU
Hayal kurupta hüsrana uğramanı istemem:nazar:

tebrikler. prospektüse bakın genelde 15 dak kadar doğru sonuç verir.sonrası geçersizdir.onu bi kontrol edin.ama büyük ihtimalle yanlmıyosunuz.:)

kıslar test yaptım 2. çizgi 10 dak. sonra silik çıktı gebe olabilirmiyim kalbim güp güp atıyooooooooooo
nisanurcum hemen bir kan testi yaptırsana.ben de meraklandım bak.öyle hamile olan var ama.hüsrana uğrayan da var............çok kapılma.hayırlısıyla inşallah hamişsindir.......

Canım inşallah rabbim gönlüne göre verir inşallah doğru çıkmıştır ikinci çizgi.en iyisi kana gebelik baktırman hadi bakalım güzel haberlerişni bekliyorum :)

cvp veren herkese tüşekkür ediyorum
birz önce bi daha yaptım test 5 dak. sonra yine çizgi silik benim bugün hatta dün adet günümdü. krengi akıntım vardı her ay adetten önce mutlaka olur ama 2 gündür kesildi ptesi giderim artık doktora bide sabah yapıcam bakalım nasıl çıkacak
ya bide ben rah. filmi çektirmiştim bu ay inşallah gebelik varsa bi yan etkisi olmaz bu işlemin

son bişi daha aedtten önce karnım gurul gurul olurdu yine var o gurultu hatta dün ishal olmuştum

nisanur neden kan testi yaptırmıyosun canım ben olsam dayanamam vallahi.belki de rahim filmi yaradı sana çoğu çektirdikten sonra hamile kalıyor hadi hayırlısı

canm doktorum yok şehir dışındaymış ptesi gelicekmiş kendi doktoruma gitmek istiyorum. benim lekelenmem olmuştu o korkutoyo beni 1 seneyi aşkın beni takip eden bi doktor herşeyimi biliyo 2 gün daha sabrediyim bakalım belki adet olurum inşallah olmam ama

cvp veren herkese tüşekkür ediyorum
birz önce bi daha yaptım test 5 dak. sonra yine çizgi silik benim bugün hatta dün adet günümdü. krengi akıntım vardı her ay adetten önce mutlaka olur ama 2 gündür kesildi ptesi giderim artık doktora bide sabah yapıcam bakalım nasıl çıkacak
ya bide ben rah. filmi çektirmiştim bu ay inşallah gebelik varsa bi yan etkisi olmaz bu işlemin

son bişi daha aedtten önce karnım gurul gurul olurdu yine var o gurultu hatta dün ishal olmuştum
canimcim birkac kisiden duyduguma gore kimi kadinlar rahim filmiden sonra hamile kaliyormus o verdikleri ilac hafif tikaniklik varsa aciyormus bi arkadasim film cektirdigi ay hamile kalmisti INSALLAH SENDE hamilesindirrrr guzelim iki cizgide cikmis guzel haberlerini bekliyoruzz

İnşallah pazartesi güzel haberlerini alırız.. umarım beklediğin bebişin de seni selamlar o gün...Allah hepimizin gönlüne göre versin....

ben geçen p.tesi yapmıştım test ilk tek çizgiydi sonra bi ara ikinci çizginin bir kısmı göründü ve kayboldu...adetime dört gün vardı,şimdi iki günüm geçti daha adet olmadım,belki yarın olurum ihtimaliyle kendimi kaptırmak istemiyorum,yani p.tesiyi beklicem...hayırlısı

X