• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi fotoğrafı. Sizce gebelik var mı ?

canıım sonucu yazmamıssın merak ettım .
O zmn hamile değildim adet oldum ama sanırım bu ay hamileyim. Dün test yaptm yıne silik çıktı ama bu daha pembe. Dün yaptıgım testi ilk idrarla yapmıstm bugunde saat 3 gibi yaptm ama çıkmadı bişy. Ama çok su içmişti ve çokta lavaboya gitmiştim. Yarın sabah ilk idrarla tekrar yapcam. Varsa cıkar zaten. Buda dün yaptıgım test.
Screenshot_20180424-152649.png

O zmn hamile değildim adet oldum ama sanırım bu ay hamileyim. Dün test yaptm yıne silik çıktı ama bu daha pembe. Dün yaptıgım testi ilk idrarla yapmıstm bugunde saat 3 gibi yaptm ama çıkmadı bişy. Ama çok su içmişti ve çokta lavaboya gitmiştim. Yarın sabah ilk idrarla tekrar yapcam. Varsa cıkar zaten. Buda dün yaptıgım test.Eki Görüntüle 2140447
çok su içince çıkmaz. Ben de bi negatif aldım dün çok su içmiştim 1 litre, yürüyüşten önce .sonra tekrar yaptım direk pozitif çıktı .Bence var bişey, bize haber ver.

çok su içince çıkmaz. Ben de bi negatif aldım dün çok su içmiştim 1 litre, yürüyüşten önce .sonra tekrar yaptım direk pozitif çıktı .Bence var bişey, bize haber ver.
Ayyy bilmiyorm ya. Dün akşamda bi lavaboya girdim idrar rengim kahve rengi olmustu keske o zaman yapsaydm kesin çıkardı.

O zmn hamile değildim adet oldum ama sanırım bu ay hamileyim. Dün test yaptm yıne silik çıktı ama bu daha pembe. Dün yaptıgım testi ilk idrarla yapmıstm bugunde saat 3 gibi yaptm ama çıkmadı bişy. Ama çok su içmişti ve çokta lavaboya gitmiştim. Yarın sabah ilk idrarla tekrar yapcam. Varsa cıkar zaten. Buda dün yaptıgım test.Eki Görüntüle 2140447
canım hadı hayırlısı benımde 1 hafta sonra belli olacak .herkese hayırlı kandıller .Allah bu mubarek gunun hurmetıne kımsenın kucagını bos bırakmasın ınsallah :)

Back