How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gebelik testi fotoğrafı. Sizce gebelik var mı ?

4 saat bari idrarini tut :)
Görünüyo mu bilmiyorum ama
Çektim oyle
QR_20180305_152759.jpg

Kizlar bakarmisin ?

Eklentiler

• 20180306_085331.jpg
    20180306_085331.jpg
    10,5 KB · Görüntüleme: 163
En iisi kan testi tatLim bnm agrilar bu gun fazlalasti hic bole olmamistim belim kopcak sanki yarin kan vercem bakalm hayirlisi .senin belirtiler neler kuzum
Yanıyorum yanaklarımdan ates fıskırıyor. Bazen sag bazen sol kasıgım agırıyor kramp giriyor. Suan kısa kolluyum yınede yanaklarım yanıyor. Birde göğüslerimde çok bi hassasiyet yok ama göğüs uclarım kopacak gibi. Kasıklarımdaki agrıda ara ara belime ve bacagıma vuruyor

Yanıyorum yanaklarımdan ates fıskırıyor. Bazen sag bazen sol kasıgım agırıyor kramp giriyor. Suan kısa kolluyum yınede yanaklarım yanıyor. Birde göğüslerimde çok bi hassasiyet yok ama göğüs uclarım kopacak gibi. Kasıklarımdaki agrıda ara ara belime ve bacagıma vuruyor
Ins hamissizdir:dua::KK9:

canıım sonucu yazmamıssın merak ettım .

Back