- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
- Konu Sahibi Peri Tozuu
Ayyy valla bilmiyorum artık yaptım gitti. Gölge gibi sanki çıkmaya başladı. Bilmiyorum4 saat bari idrarini tut :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy valla bilmiyorum artık yaptım gitti. Gölge gibi sanki çıkmaya başladı. Bilmiyorum4 saat bari idrarini tut :)
4 saat bari idrarini tut :)
Görünüyo mu bilmiyorum ama4 saat bari idrarini tut :)
Iki tane gölge görüyorum kurusun bidaha cek atGörünüyo mu bilmiyorum ama
Çektim oyleEki Görüntüle 2119601
Tamam suan dısarayım zaten atarım eve gidinceIki tane gölge görüyorum kurusun bidaha cek at
Görünüyo mu bilmiyorum ama
Çektim oyleEki Görüntüle 2119601
Ayyy ilahi gece gece güldürdün orda en sondaki silik çizgi. Ortada ki çizgi değil testin altında bişy var onun yansımasıBen 1 koyu 2 silik çizgi görüyorum. İkiz mi hamilesiniz acaba
buda benim bugun yaptigim sanki bi onceki yaptigimdan daha zayif 2.cizgi busefer kayboluyor galibaYarenimm7914 bak bura yukara ikinci testin fotosu var
Sende de var çizgi hadi hayırlısıbuda benim bugun yaptigim sanki bi onceki yaptigimdan daha zayif 2.cizgi busefer kayboluyor galiba
Hayalet cizgi var sanki ayy hadi ins vardir yaa. bi kac gune kan testi yap garanti olsunelisa2135 yukarda canım
Üzülerek söylüyorum ama sanki yok gibiKizlar bakarmisin ?
İnşallah yaa. Ama demin test yaptım tek çizgi anlamadm. Bu testler resmen bizimle dalga geciyor.Hayalet cizgi var sanki ayy hadi ins vardir yaa. bi kac gune kan testi yap garanti olsun
En iisi kan testi tatLim bnm agrilar bu gun fazlalasti hic bole olmamistim belim kopcak sanki yarin kan vercem bakalm hayirlisi .senin belirtiler neler kuzumİnşallah yaa. Ama demin test yaptım tek çizgi anlamadm. Bu testler resmen bizimle dalga geciyor.
Yanıyorum yanaklarımdan ates fıskırıyor. Bazen sag bazen sol kasıgım agırıyor kramp giriyor. Suan kısa kolluyum yınede yanaklarım yanıyor. Birde göğüslerimde çok bi hassasiyet yok ama göğüs uclarım kopacak gibi. Kasıklarımdaki agrıda ara ara belime ve bacagıma vuruyorEn iisi kan testi tatLim bnm agrilar bu gun fazlalasti hic bole olmamistim belim kopcak sanki yarin kan vercem bakalm hayirlisi .senin belirtiler neler kuzum
Ins hamissizdirYanıyorum yanaklarımdan ates fıskırıyor. Bazen sag bazen sol kasıgım agırıyor kramp giriyor. Suan kısa kolluyum yınede yanaklarım yanıyor. Birde göğüslerimde çok bi hassasiyet yok ama göğüs uclarım kopacak gibi. Kasıklarımdaki agrıda ara ara belime ve bacagıma vuruyor
Amin canım inşallahhhhhh❤Ins hamissizdir
canıım sonucu yazmamıssın merak ettım .Yanıyorum yanaklarımdan ates fıskırıyor. Bazen sag bazen sol kasıgım agırıyor kramp giriyor. Suan kısa kolluyum yınede yanaklarım yanıyor. Birde göğüslerimde çok bi hassasiyet yok ama göğüs uclarım kopacak gibi. Kasıklarımdaki agrıda ara ara belime ve bacagıma vuruyor