- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
- Konu Sahibi Peri Tozuu
-
Ayyy inşallah yaa :))Var gibi hayirlisi olsun
Gecti adetim kasıklarımda agrı var miğdemde bulanıyo bakalım umarım doğrudur :)Ay var gibi bence de.cok sevindim inan kendim yapmis gibi.kan testiyle dogrulanir umarim belirtin var miydi canim gectimi adetin
İlk 15 dk içinde çıktı. Ama sonrada fotosunu çekip atmak aklıma geldi onun için öyle.Bu çizgi ne zaman çıktı? Sanki test kurumuş, üstünden zaman geçmiş gibi... İlk 15dakikadan sonra genelde yalancı çizgi çıkabiliyor çünkü.
O zaman hemen kan verin, teyit edin. Çünkü gayet belirgin bir çizgi var, pozitif görünüyor. Hayırlısıyla güzel haberleri alırsınız umarımİlk 15 dk içinde çıktı. Ama sonrada fotosunu çekip atmak aklıma geldi onun için öyle.
Ayyy hadi inşallah yarın kan vercem saglık ocagındaO zaman hemen kan verin, teyit edin. Çünkü gayet belirgin bir çizgi var, pozitif görünüyor. Hayırlısıyla güzel haberleri alırsınız umarım
İnşallah öyledir. Ki eger öyleyse bu gerçek anlamıyla bir mucize :) <3Peri Tozuu çizgi çok belirgin hamilesin tebrik ederim kan testi ile kesinlestirin ♡♡♡
İnşallah yaa rabbim hayırlısıyla hamileyimdir inşallah ❤Var gibi canım tekrar yap koyulaşmışsa hemen kan ver inşallah kanda da çıkar
Test yaptın mı canım :)
4 saat bari idrarini tut :)Elimde test yoktu. Burdaki saglık ocagına gittim saat 11 de.bana en son sabah 9 bçkda kan vereceğimi söyledi gebelik için yani gec gitmişim. Dönerken test aldım birazdan yapcam bakalım. Gerçi o kadar su içtim meyve suyu içtim nasılda cıkıcak merak ediyorım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?