• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi doğru mu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

simsimi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2013
75
34
98
Ankara
Merhaba kızlar adetime 1 gün kala albi markayla gebelik testi yaptım. Yaklaşık 30 saniyede falan ikinci çizgi belirdi. Buna göre pozitif oluyor fakat benim merak ettiğim bu marka doğru sonuç veriyor mu? Markayı araştırınca genel olarak bu markanın güvenirliği kötülenmiş. Yakın zamanda tekrarlayacağım gene de sizlere sormak istedim. Böyle şeylerden anlamıyorum ilk tecrübem.

Eklentiler

• 0D4A9FBA-9EBB-4E69-86F7-6ACF38D969D3.jpeg
    0D4A9FBA-9EBB-4E69-86F7-6ACF38D969D3.jpeg
    65,3 KB · Görüntüleme: 434
Merhaba kızlar adetime 1 gün kala albi markayla gebelik testi yaptım. Yaklaşık 30 saniyede falan ikinci çizgi belirdi. Buna göre pozitif oluyor fakat benim merak ettiğim bu marka doğru sonuç veriyor mu? Markayı araştırınca genel olarak bu markanın güvenirliği kötülenmiş. Yakın zamanda tekrarlayacağım gene de sizlere sormak istedim. Böyle şeylerden anlamıyorum ilk tecrübem.
butun testlerde pozıtıfı negatıf gosteme ve cooook sılık kuruma cızgısı kendınde olan beyaz cızgı vs yuzunden hatalı pozıtıf gosterme durumu oldugundan dolayı bu bı markaya yuklenmemelı dıye dusunuyorum. bu kadar pembe olup zamanında cıkan cızgının hatalı olucagını dusunmuyorum :)) o yuzden hayırlı olsun ^^ yarın kan tahlılı yaptırın bence :))

Evet çok kötü bi marka. Ama bu kadar belirginken hata olmuyor. Hayırlı olsun ☺️

Kızlar inanın şu an şoktayım eşime bile söyleyemedim. Teşekkür ederim yorumlarınız için yarın ne olur ne olmaz diye başka bir markadan gene deneyeceğim o da pozitif çıkarsa kan tahlili yaptıracağım.

Kızlar inanın şu an şoktayım eşime bile söyleyemedim. Teşekkür ederim yorumlarınız için yarın ne olur ne olmaz diye başka bir markadan gene deneyeceğim o da pozitif çıkarsa kan tahlili yaptıracağım.
Canım bu test doğru hayırlı olsun ben adet günümde yaptım gelmedi diye tek çizgi çıktı akşamınada adet oldum 🙈🤲🏽 inşallah kanda çıkar kan ver

Gebesin işte inatlaşma. Senin adına çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . Bizlerde dua et olurmu

Tekrar merhaba kızlar biraz önce başka bir markanın testini yaptım ikinci çizgi gene saniyeler içinde çıktı elim ayağıma dolaştı resmen. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Eklentiler

• 225BA3F0-7A1A-42A9-A637-97B67AABE263.jpeg
    225BA3F0-7A1A-42A9-A637-97B67AABE263.jpeg
    49,7 KB · Görüntüleme: 275
Canım bu test doğru hayırlı olsun ben adet günümde yaptım gelmedi diye tek çizgi çıktı akşamınada adet oldum 🙈🤲🏽 inşallah kanda çıkar kan ver
Teşekkür ederim canım. İnşallah en yakın zamanda sizlere de nasip olur. Kan vermeye gideceğim ama açlık tokluk farkediyor mu ki?

Tekrar merhaba kızlar biraz önce başka bir markanın testini yaptım ikinci çizgi gene saniyeler içinde çıktı elim ayağıma dolaştı resmen. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Eşine hazır söylememişken sürprizli bir şekilde söyle bence iyice planlayip

bende şu an onu düşünüyordum :)) nasıl söylesem acaba diye
Internette araçtır biraz ama kendine göre revize et bence.
Küçük bir kutuya test sonucunu koyabilirsin bebek çorabı ya da ayakkabısı emzik gibi bir şey olabilir. Çok yaratıcı olmadı bunlar ama, seçenek olsun.

Internette araçtır biraz ama kendine göre revize et bence.
Küçük bir kutuya test sonucunu koyabilirsin bebek çorabı ya da ayakkabısı emzik gibi bir şey olabilir. Çok yaratıcı olmadı bunlar ama, seçenek olsun.
artık bakacağım duruma göre hareket ederim :)) teşekkür ederim

Bende bu marka test ile gebe kaldığımı öğrenmiştim canım doğru sonuç vermişti 3 ay önce daha sonra düşük yaşadım bu ay yine test yaptım benimde başıma böyle bir şey geldi 2.çizgi biraz silik

Back