• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi çoooookk silik çizgi

vaveylakin

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2024
243
70
13
28
Kızlar gebelik testi yaptım reglime iki gün var ama bu kaset test ilk dakikada böyle bir çizgi çıktı ama neredeyse görünmüyor emin olamadım testi tekrarlamalı mıyım yoksa ben mi yanlış görüyorum? Eki Görüntüle 3444915

Merhabalar dün akşam test yaptım gözucuyla baktım negatif çıktı diye attım sabah çöpleri atmak için aldıgımda vaktım ki 2 ci öizgi silik hanilemiyim acaba 🫣

Merhabalar dün akşam test yaptım gözucuyla baktım negatif çıktı diye attım sabah çöpleri atmak için aldıgımda vaktım ki 2 ci öizgi silik hanilemiyim acaba 🫣
Kuruma çizgisidir büyük ihtimal tekrarla bence testi

Sonradan dönüp bakmamak lazım 5 dk içinde çıkıyorsa hamilesin 🌝 geçti mi regl?

Merhaba reglim 2 gün gecti pcos um düzenli bir adetim yok pazartesi test yaptım tek cizgi gittim geldim baktım ama ilk defa böyle birşey geldi başıma
Benim de geçti erken gebelik almayı düşünüyorum bugün de gelmezse

Kızlar gebelik testi yaptım reglime iki gün var ama bu kaset test ilk dakikada böyle bir çizgi çıktı ama neredeyse görünmüyor emin olamadım testi tekrarlamalı mıyım yoksa ben mi yanlış görüyorum? Eki Görüntüle 3444915
Canım regli 3-4 gün geçmeden test yapıyorsanız kaset test yapmayın . Erken gebelik testi yapın . Kaset testte hemen çıkmıyor . Çıksa bile kuruma mı gebelik mi anlaşılmıyor

Canım regli 3-4 gün geçmeden test yapıyorsanız kaset test yapmayın . Erken gebelik testi yapın . Kaset testte hemen çıkmıyor . Çıksa bile kuruma mı gebelik mi anlaşılmıyor
Evet biraz daha bekleyeceğim

Back