Sadece bir gün sonra 43 olmuş canımo yukselir
bi sonraki 2 gün sonra 100 falan olurSadece bir gün sonra 43 olmuş canım
Bugün bidaha baktircam canım inşallah olmuşturbi sonraki 2 gün sonra 100 falan olur
iyi artmış değerinizSadece bir gün sonra 43 olmuş canım
Çok zor bi süreç miş acaba kimyasal mı dış gebelik mi kese gozukecek mi kalbi atacakmi çok endişeleniyorum inşallah rabbim sağ salim kucağıma almayı nasip eder 3 sene bekledimiyi artmış değeriniz
inşallah rahat olun stres kötü etkiler tadını çıkarın çok özel zamanlarÇok zor bi süreç miş acaba kimyasal mı dış gebelik mi kese gozukecek mi kalbi atacakmi çok endişeleniyorum inşallah rabbim sağ salim kucağıma almayı nasip eder 3 sene bekledim
O zmn degerim iyi degilki 19 gun gecti reglim128 bin olmaz cnm 128 dir o bende lab teknikeriyim
regliye yakın hamile kalmış olabilirsinO zmn degerim iyi degilki 19 gun gecti reglim
Peki dis gebelik olabilirmi pekiregliye yakın hamile kalmış olabilirsin
Sonuçta değerin artıyor önemli olan bu iki güne bir %60 artış normal sayılıyor
herşey olabilir bunu bilemeyiz düşünme böyle şeyler her iyi olacakPeki dis gebelik olabilirmi peki
Tekrar lan verdin mi canımÇok zor bi süreç miş acaba kimyasal mı dış gebelik mi kese gozukecek mi kalbi atacakmi çok endişeleniyorum inşallah rabbim sağ salim kucağıma almayı nasip eder 3 sene bekledim
Tekrar lan verdin mi canım
Ilk 23 dü ertesi gün 43 olmuştu bugün birdaha vericem canımTekrar lan verdin mi canım
Anladım canım bir gün arayla güzel artmış inşAllah sağlıkla ilerlerIlk 23 dü ertesi gün 43 olmuştu bugün birdaha vericem canım
Canım sonucum 121 çıktıAnladım canım bir gün arayla güzel artmış inşAllah sağlıkla ilerler
Yaa sonucun çok güzel çıkmış canım çok sevindim sağlıkla da kucağına alırsın inşallahCanım sonucum 121 çıktı
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun inşallah sende sağlıkla alırsın kucağına ☺Yaa sonucun çok güzel çıkmış canım çok sevindim sağlıkla da kucağına alırsın inşallah
Aminn canım inşallahTeşekkür ederim canım Allah razı olsun inşallah sende sağlıkla alırsın kucağına ☺
Canım doktor haftaya salı gel suan gebelik var diyebilmek için çok erken çünkü rahmine tutunmadı daha dedi biraz moralim bozuldu şimdi bunun stresini yasiycamAminn canım inşallah
Ins guzel haberler alicaz cnm Allah buyukturCanım doktor haftaya salı gel suan gebelik var diyebilmek için çok erken çünkü rahmine tutunmadı daha dedi biraz moralim bozuldu şimdi bunun stresini yasiycam