- 1 Mayıs 2022
- 27
- 10
- 18
- 28
- Konu Sahibi Gumusliva_
-
Maşallah baya koyu :) yanlışlik yoktur bence Hemen yarın kan verrMerhaba kızlar burayı hep takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum. Ben 4 yıldır çocuk istiyorum aşılama da oldum nasip olmadi kendi haline biraktim artık . Adet gecikmelerim oluyordu. Bu sefer de oldu onemsemedim ama test yaptım yapar yapmaz ikinci çizgi çıktı ama korkuyorum test yanlıştır yada değilimdir diye sizce ?
Hayırlı olsun bebek ben buradayım diyorMerhaba kızlar burayı hep takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum. Ben 4 yıldır çocuk istiyorum aşılama da oldum nasip olmadi kendi haline biraktim artık . Adet gecikmelerim oluyordu. Bu sefer de oldu onemsemedim ama test yaptım yapar yapmaz ikinci çizgi çıktı ama korkuyorum test yanlıştır yada değilimdir diye sizce ?
Merhaba yanlış değildir sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahMerhaba kızlar burayı hep takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum. Ben 4 yıldır çocuk istiyorum aşılama da oldum nasip olmadi kendi haline biraktim artık . Adet gecikmelerim oluyordu. Bu sefer de oldu onemsemedim ama test yaptım yapar yapmaz ikinci çizgi çıktı ama korkuyorum test yanlıştır yada değilimdir diye sizce ?
İnşallah kan testinde görmeden inanamicam galibaMaşallah baya koyu :) yanlışlik yoktur bence Hemen yarın kan verr
İnşallah öyledirHayırlı olsun bebek ben buradayım diyorkan verın çıkar mutlaka
Kan testini görmeden inanamicam galibaMerhaba yanlış değildir sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Yaptin mi kan testiKan testini görmeden inanamicam galiba
Kan testini görseniz de bebisinizin kalp sesini duyana kadar inanamazsiniz bence. Çok bekleyen insanlarda böyle oluyor. Her seferinde hüsranı görüp bir gün gerçeğini görünce inanamiyor veya her an bir şey olacak düşüncesi oluyor. Hakkınızda hayırlısı olsun sağlıkla büyüsün inşallahİnşallah kan testinde görmeden inanamicam galiba
200-300 civarı çıkar benceKan testini görmeden inanamicam galiba
Merhaba Allah'ım sağlıkli bir gebelik nasip etsin inşallahhhh,Merhaba kızlar burayı hep takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum. Ben 4 yıldır çocuk istiyorum aşılama da oldum nasip olmadi kendi haline biraktim artık . Adet gecikmelerim oluyordu. Bu sefer de oldu onemsemedim ama test yaptım yapar yapmaz ikinci çizgi çıktı ama korkuyorum test yanlıştır yada değilimdir diye sizce ?
İnşallah hamileysem tabiMerhaba Allah'ım sağlıkli bir gebelik nasip etsin inşallahhhh,adet gecikmeniz ne kadar oldu aceba
Yaaa testi görmedin miiİnşallah hamileysem tabi11 gün geçti ama benim ara ara oluyordu hep zaten her yaptığımda negatif gördüm hep
200-300 civarı çıkar bencegiz
Güzel haber alırsam ilk sizleri bilgilendiricem200-300 civarı çıkar bence
Uzun zaman bekleyince inanamiyor ve korkuyor insanYaaa testi görmedin mii
Ne zaman kan vereceksinizUzun zaman bekleyince inanamiyor ve korkuyor insan
Hislerime tamamen tercüman oldun . Tek çozgi görüp ağlıyorum çift çizgi görüp ağlıyorum . İnşallah banada herkesede nasip eder çünkü bende böyle testleri görüp çok iç çekmiştim nasıl bir his biliyorumKan testini görseniz de bebisinizin kalp sesini duyana kadar inanamazsiniz bence. Çok bekleyen insanlarda böyle oluyor. Her seferinde hüsranı görüp bir gün gerçeğini görünce inanamiyor veya her an bir şey olacak düşüncesi oluyor. Hakkınızda hayırlısı olsun sağlıkla büyüsün inşallah
Yarın vericem özel deNe zaman kan vereceksiniz
Hayır yarın ilk isim onu vermek olucakYaptin mi kan testi
Bu sefer ağlamak mutluluktan olsun be. İnsanoglu uzulsede sevinse de ağlıyor işteHislerime tamamen tercüman oldun . Tek çozgi görüp ağlıyorum çift çizgi görüp ağlıyorum . İnşallah banada herkesede nasip eder çünkü bende böyle testleri görüp çok iç çekmiştim nasıl bir his biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?