- 25 Şubat 2022
- 1.264
- 1.346
- 63
- 25
- Konu Sahibi Gecekusum999
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 dakika içinde çıktıysa vardır. Çizgiyi görüyorum yani. Erken yumurtlama erken döllenme olduysa çıkar. Hayırlı olsun sağlıcakla gelsinGöğüs ağrısı şikayetinden bir test yapayım dedim adetime 8 gün var.Testi bu şekilde çıkan ve hamile olduğunu öğrenen var mı?İlk 5 dakika içinde çektim.
Adete 8 gün varsa bence bu çizgi hamilelik, daha yeni yeni hcg değerin artıyor, 2günde bir test yap koyulaşırsa hamilelik sağlıklıdırGöğüs ağrısı şikayetinden bir test yapayım dedim adetime 8 gün var.Testi bu şekilde çıkan ve hamile olduğunu öğrenen var mı?İlk 5 dakika içinde çektim.
Muhtemelen erken yumurtlama olmus adetinize 8 gün yok şu an bu sebeple.cizgi görünüyor bencede var.bekledikce daha net belli olur zaten çizgi.Göğüs ağrısı şikayetinden bir test yapayım dedim adetime 8 gün var.Testi bu şekilde çıkan ve hamile olduğunu öğrenen var mı?İlk 5 dakika içinde çektim.
Hayırlı olsun varGöğüs ağrısı şikayetinden bir test yapayım dedim adetime 8 gün var.Testi bu şekilde çıkan ve hamile olduğunu öğrenen var mı?İlk 5 dakika içinde çektim.
Canım sen yarım sabah erken gebelik testi yapsan ya , benimde ilk gölge gibi çıkmıştı erken gebelik testiyle daha belirgin olduUmutlanmak da istemiyorum ya hayırlısı olsun..
Canım sen yarım sabah erken gebelik testi yapsan ya , benimde ilk gölge gibi çıkmıştı erken gebelik testiyle daha belirgin oldu
Benim de böyle çıkmıştı yarın ve sonraki günler o çizgi yoğunlaşacak inşallah.Göğüs ağrısı şikayetinden bir test yapayım dedim adetime 8 gün var.Testi bu şekilde çıkan ve hamile olduğunu öğrenen var mı?İlk 5 dakika içinde çektim.
Siz kaç gün kala yapmıştınız testi kafam çok karışık umutlanmay hiç istemiyorum hatta ihtimal bile vermek kendimi aptal hissettiriyor :/Benim de böyle çıkmıştı yarın ve sonraki günler o çizgi yoğunlaşacak inşallah.
Canım sen doktora gittin mi, ovulasyon Testi ile hamilelik öğretmenlerde yazmıştım sana uğurlu geldi diyeattığım testler sırasıyla adete 3 gün / 2 gün ve adet günü yaptığım testler
Evet hatırlıyorum sizi henüz gitmedim doktora 3 gün sonra Türkiye’ye gideceğim bildiğim doktorlara görünmek istiyorum. İkinci kan testi bile vermedim yarın 4. Gün olucak belki yarın test yapmaya gider değeri 4 ile çarparım dedimCanım sen doktora gittin mi, ovulasyon Testi ile hamilelik öğretmenlerde yazmıştım sana uğurlu geldi diye
Hadi güzel haberlerle inşallahEvet hatırlıyorum sizi henüz gitmedim doktora 3 gün sonra Türkiye’ye gideceğim bildiğim doktorlara görünmek istiyorum. İkinci kan testi bile vermedim yarın 4. Gün olucak belki yarın test yapmaya gider değeri 4 ile çarparım dedim
6 gün varkenki testim canımGöğüs ağrısı şikayetinden bir test yapayım dedim adetime 8 gün var.Testi bu şekilde çıkan ve hamile olduğunu öğrenen var mı?İlk 5 dakika içinde çektim.
İnşallah, yani adetim 2 gün geçti. Çok şükür öğrendiğimden beri ne bir kanama ne şiddetli bir sancı yaşamadım. Normal bebeğin yer yaptığı ufak adet sancıları oluyor arada çorap giyiyorum sıcak tutuyorum geçiyor. İlk hamileliğim ama çok strese girip evham yapmak istemiyorum. Ömrü varsa zaten benimle olacakHadi güzel haberlerle inşallah