Gebelik testi bozuk mu ? Acil yorum ,başına gelen var mı?

melek32400

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2025
17
5
1
Kızlar c çizgisi çıkmadı ama t çizgisinin orada bulantı var test bozuk mudur ? Oncomed test başına gelen var mı ? Acil
1000193275.webp

Eklentiler

• 1000193272.webp
    1000193272.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 8
Aynen bozuk o zaman canım
Cok tesekkur ederim. Bu ay 2 kez ella kullandım, adetim 5 gün gecikti suan , bel ağrısı göğüs hassasiyeti hepsi var 2 gün önce test yaptım negatifti. Sabah tekrar yapayım dedim böyle oldu. Günlerdir uyku uyuyamıyorum.
Elladan mi gecikti bilemedim

Cok tesekkur ederim. Bu ay 2 kez ella kullandım, adetim 5 gün gecikti suan , bel ağrısı göğüs hassasiyeti hepsi var 2 gün önce test yaptım negatifti. Sabah tekrar yapayım dedim böyle oldu. Günlerdir uyku uyuyamıyorum.
Elladan mi gecikti bilemedim
Ella gecikme yapmıştır ama bir ayda 2 kez içmek zararlı diye biliyorum

Ella gecikme yapmıştır ama bir ayda 2 kez içmek zararlı diye biliyorum
Evet malesef aslında gerek bile yoktu sırf pinpiriklenip korkudan içtim ve şuan daha da panik atak oldum. Tarlusal kullanıyorum, kekik cayi içiyorum civan percemi ile, adet söktürücü egzersiz falan derken stres yaptıkça gecikiyor sanırım. Nette birde prolaktin hormonu yüksekliği adet geciktirir diye okudum
Onun belirtileri de var göğüslerim şiş ve hassas . Tabi bunlar gebelik belirtisi de. 😔🥹😒

Evet malesef aslında gerek bile yoktu sırf pinpiriklenip korkudan içtim ve şuan daha da panik atak oldum. Tarlusal kullanıyorum, kekik cayi içiyorum civan percemi ile, adet söktürücü egzersiz falan derken stres yaptıkça gecikiyor sanırım. Nette birde prolaktin hormonu yüksekliği adet geciktirir diye okudum
Onun belirtileri de var göğüslerim şiş ve hassas . Tabi bunlar gebelik belirtisi de. 😔🥹😒
Canım bence hiçbieşey yapma başka şeylere odaklan bende geçen yaz aynısını yaşadım 20 gün gecikti regl oldum bende çok stres yapmıştım

Back
X