- 28 Mart 2025
- 17
- 5
- 1
- Konu Sahibi melek32400
-
Cok teşekkürlerBu test bozuk
TeşekkürlerBozuk %100
TeşekkürlerEvet bozuk canım
İdrarda yeterince beklettiniz miKızlar c çizgisi çıkmadı ama t çizgisinin orada bulantı var test bozuk mudur ? Oncomed test başına gelen var mı ? Acil
Eki Görüntüle 3569393
Evet beklettim ama tam t çizgisinin olacağı yerden ilerlemedi test ,c hiç belirmedi, ilk kısım ise öylece kaldı , test kırık veya geçersiz idi sanırım.İdrarda yeterince beklettiniz mi
Aynen bozuk o zaman canımEvet beklettim ama tam t çizgisinin olacağı yerden ilerlemedi test ,c hiç belirmedi, ilk kısım ise öylece kaldı , test kırık veya geçersiz idi sanırım.
Cok tesekkur ederim. Bu ay 2 kez ella kullandım, adetim 5 gün gecikti suan , bel ağrısı göğüs hassasiyeti hepsi var 2 gün önce test yaptım negatifti. Sabah tekrar yapayım dedim böyle oldu. Günlerdir uyku uyuyamıyorum.Aynen bozuk o zaman canım
Ella gecikme yapmıştır ama bir ayda 2 kez içmek zararlı diye biliyorumCok tesekkur ederim. Bu ay 2 kez ella kullandım, adetim 5 gün gecikti suan , bel ağrısı göğüs hassasiyeti hepsi var 2 gün önce test yaptım negatifti. Sabah tekrar yapayım dedim böyle oldu. Günlerdir uyku uyuyamıyorum.
Elladan mi gecikti bilemedim
Evet malesef aslında gerek bile yoktu sırf pinpiriklenip korkudan içtim ve şuan daha da panik atak oldum. Tarlusal kullanıyorum, kekik cayi içiyorum civan percemi ile, adet söktürücü egzersiz falan derken stres yaptıkça gecikiyor sanırım. Nette birde prolaktin hormonu yüksekliği adet geciktirir diye okudumElla gecikme yapmıştır ama bir ayda 2 kez içmek zararlı diye biliyorum
Canım bence hiçbieşey yapma başka şeylere odaklan bende geçen yaz aynısını yaşadım 20 gün gecikti regl oldum bende çok stres yapmıştımEvet malesef aslında gerek bile yoktu sırf pinpiriklenip korkudan içtim ve şuan daha da panik atak oldum. Tarlusal kullanıyorum, kekik cayi içiyorum civan percemi ile, adet söktürücü egzersiz falan derken stres yaptıkça gecikiyor sanırım. Nette birde prolaktin hormonu yüksekliği adet geciktirir diye okudum
Onun belirtileri de var göğüslerim şiş ve hassas . Tabi bunlar gebelik belirtisi de.
Cok haklısın inan ama elimde değil, yalnız kaldıkça ya da geceleri sürekli panik haldeyim .Canım bence hiçbieşey yapma başka şeylere odaklan bende geçen yaz aynısını yaşadım 20 gün gecikti regl oldum bende çok stres yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?