- 17 Ağustos 2021
- 53
- 5
- 25
-
- Konu Sahibi sosyopat17
Sizce bu saydığım belirtiler regl belirtileri mi birlikteliğin üzerinden 8 gün geçti daha hamilelik belirtisi olsa bu kadar erken sonuç verir mi çünkü bazı sitelere baktım gebelikle regl belirtileri nerdeyse ayırt edilmeyecek kadar benzermişÇıkmaz en azından 10-12 gün geçmeli
Bide reglim gecikti o yüzden belki doğruşuk payı vardır yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum çok stresliyim inanılmaz derecede belkide ondan olamıyorumSizce bu saydığım belirtiler regl belirtileri mi birlikteliğin üzerinden 8 gün geçti daha hamilelik belirtisi olsa bu kadar erken sonuç verir mi çünkü bazı sitelere baktım gebelikle regl belirtileri nerdeyse ayırt edilmeyecek kadar benzermiş
Evet adet belirtileriyle neredeyse aynı gebelik belirtileri. Kanda da sonuç vermeyebilir, adetten 1 gün önce ilişki yaşansa ve adet 1 gün gecikse yine sonuç vermeli sizin mantığınıza göre adet gecikti diye :)) yine de verin içiniz rahat etsln tabiiSizce bu saydığım belirtiler regl belirtileri mi birlikteliğin üzerinden 8 gün geçti daha hamilelik belirtisi olsa bu kadar erken sonuç verir mi çünkü bazı sitelere baktım gebelikle regl belirtileri nerdeyse ayırt edilmeyecek kadar benzermiş
Öyle bişey söylemedim yalnız ben zaten çok korkuyorum derdime birnevi buralarda çözüm arıyorum kürtajdan da çok korkuyorum çok kötüyüm stresliyim belkide hayatımın son günleridir okadar diyorum sizeEvet adet belirtileriyle neredeyse aynı gebelik belirtileri. Kanda da sonuç vermeyebilir, adetten 1 gün önce ilişki yaşansa ve adet 1 gün gecikse yine sonuç vermeli sizin mantığınıza göre adet gecikti diye :)) yine de verin içiniz rahat etsln tabii
O zaman neden vajinanızın üstüne boşalmasına izin verdiniz?Öyle bişey söylemedim yalnız ben zaten çok korkuyorum derdime birnevi buralarda çözüm arıyorum kürtajdan da çok korkuyorum çok kötüyüm stresliyim belkide hayatımın son günleridir okadar diyorum size
Sanmıyorum ben, sperm akacak da girecek de oradan bi ton yüzecek de. Stresten gecikiyorsunuz benceÖyle bişey söylemedim yalnız ben zaten çok korkuyorum derdime birnevi buralarda çözüm arıyorum kürtajdan da çok korkuyorum çok kötüyüm stresliyim belkide hayatımın son günleridir okadar diyorum size
Kimse benden izin almadı yavşak sormadan yaptı benide terketti çok zor durumdayım ne aileme bişey anlatabiliyorum ne başka birine gerçekten çok kötü durumdayım her adet olmadığım gün daha da kötü oluyorumO zaman neden vajinanızın üstüne boşalmasına izin verdiniz?
İnşallah öyledir o kadar korkuyorum kiSanmıyorum ben, sperm akacak da girecek de oradan bi ton yüzecek de. Stresten gecikiyorsunuz bence
Sakin ol kaç günde bir adet oluyorsun yumjrtalama gününü saptarsak ıhtımali bulablrız adetin ilk gününden itibaren kaçıncı gün oldu o ilişkiKimse benden izin almadı yavşak sormadan yaptı benide terketti çok zor durumdayım ne aileme bişey anlatabiliyorum ne başka birine gerçekten çok kötü durumdayım her adet olmadığım gün daha da kötü oluyorum
İlişki olmamış ki vajina üstüne boşalmış. O akacak da yolunu bulup döllenecek de ohooo.Sakin ol kaç günde bir adet oluyorsun yumjrtalama gününü saptarsak ıhtımali bulablrız adetin ilk gününden itibaren kaçıncı gün oldu o ilişki
Tabiki öyle cok imkansız gb ama yine de ıcını rahatlatabilir dye düşündümİlişki olmamış ki vajina üstüne boşalmış. O akacak da yolunu bulup döllenecek de ohooo.
Adetin ilk gününden itibaren 29.gün oldu ilişkiSakin ol kaç günde bir adet oluyorsun yumjrtalama gününü saptarsak ıhtımali bulablrız adetin ilk gününden itibaren kaçıncı gün oldu o ilişki
Ozaman ımkansz yumurtlaman da gecmıs coktann. Muhtemelen de gec yumurtlamıssın ondan adet olmamıssınAdetin ilk gününden itibaren 29.gün oldu ilişki
Bu yaşadığım belirtiler pms dönemi belirtileridir değilmi gebelik belirtisi bukadqr çabuk belli olur muOzaman ımkansz yumurtlaman da gecmıs coktann. Muhtemelen de gec yumurtlamıssın ondan adet olmamıssın
Yani olabilir cok benzer ama ihtimal yokBu yaşadığım belirtiler pms dönemi belirtileridir değilmi gebelik belirtisi bukadqr çabuk belli olur mu
Çok teşekkür ederim ya çok zor bi durum yaşıyorum allah düşmanımın bile başına vermesin bide üzerine terkedildim ama o koymuyo bile şuan gebelik korkusundanYani olabilir cok benzer ama ihtimal yok
Hayat dersi olsunÇok teşekkür ederim ya çok zor bi durum yaşıyorum allah düşmanımın bile başına vermesin bide üzerine terkedildim ama o koymuyo bile şuan gebelik korkusundan
24 yalındayım lütfen bana dua edin adet olayım deliricem yoksaHayat dersi olsunkimse bilerek isteyerek bu duruma düşmez. Bundan dersler çıkarman gerekir. Kimseye gerçekten bu denli bu kdr güvenmemelisin yaşın kaç bilmiyorum ama gençlik hataları ilerde seni çok üzer