• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi bkar mısınız?

duyyguuy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2025
7
3
1
24
Bakar mısınız emin olmak istiyorum da. 😊
Strip testi ilk defa yaptım da. Bilemedim yardımcı olur musunuz ? 😊☺️

Eklentiler

• 1000057684.jpg
    1000057684.jpg
    32,2 KB · Görüntüleme: 35
  • 1000056890.jpg
    1000056890.jpg
    29,2 KB · Görüntüleme: 33
Negatif canım bende suanlik istemiyorum ama beş gün kaldı adetime midem bulanıyor ishalim falan bazen Kasıgim ağrıtir test yaptım bişey çıkmadı psikolojikmi acaba bilmiyorum çok korkuyorum bende istemiyorum şuan :((

Negatif canım bende suanlik istemiyorum ama beş gün kaldı adetime midem bulanıyor ishalim falan bazen Kasıgim ağrıtir test yaptım bişey çıkmadı psikolojikmi acaba bilmiyorum çok korkuyorum bende istemiyorum şuan :((
Evet aynı belirtileri yaşıyorum ben de. Ama psikolojik sanırım çünkü çok stres yapıyorum yaptıkça ağrım oluyor mesela. Kasık ağrın adetin yaklaştığı içindir canım benim de bir hafta kaldı adetime

Evet aynı belirtileri yaşıyorum ben de. Ama psikolojik sanırım çünkü çok stres yapıyorum yaptıkça ağrım oluyor mesela. Kasık ağrın adetin yaklaştığı içindir canım benim de bir hafta kaldı adetime
Anladım inşallah öyledir doğum kontrol hapı kullanıyorum bakalım :(( 3 aydır bı sıkıntı yoktu bu 3. Ayda niye böyle ishal oldum midem bulanıyor belim kasıklarım ağrıyor nebilim ya :((

Back