• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi bir gün sonra böyle oldu

bilinmeyennn234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2023
8
5
1
24
Kızlar 8 aydır korunmasız ilişkiye giriyoruz fakat hamile kalamıyorum vajinal fitil kullanacaktım gebelik testi yaptım önce hiçbir şey çıkmadı testte fakat bir gün sonra bu görüntüyle karşılaştım idrar sızıntısımı yoksa sonrada çıkan ikinci çizgimi bilemedim yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• EB01F33F-CDA9-4250-B136-F93D3765B51A.jpeg
    EB01F33F-CDA9-4250-B136-F93D3765B51A.jpeg
    56 KB · Görüntüleme: 638
Kızlar 8 aydır korunmasız ilişkiye giriyoruz fakat hamile kalamıyorum vajinal fitil kullanacaktım gebelik testi yaptım önce hiçbir şey çıkmadı testte fakat bir gün sonra bu görüntüyle karşılaştım idrar sızıntısımı yoksa sonrada çıkan ikinci çizgimi bilemedim yardımcı olur musunuz
10/15 dakika sonra çift çizgi çıksa bile kuruma çizgisi kabul edilir. 1 gün sonra test değerlendirmesi yapılamaz.

Dikkate alma canım, benim kaç kere böyle testlerim olmuştu özellikle bu kullandığın testte. Kuruma çizgisi malesef.:(

genelde testler ilk 10 dk içinde doğru yanıtı verir fakat burda adet tarihini kaç gün geçtin testi doğru kullandınmı bunlarda önemli

genelde testler ilk 10 dk içinde doğru yanıtı verir fakat burda adet tarihini kaç gün geçtin testi doğru kullandınmı bunlarda önemli
benim 2. aydan fazla oldu her test negatif birinde çok imcr bi silik kırmızı çıktı olabilir mi 3 saat sknra çıkmasıyla

Kızlar 6 gun kala test yaptim çok erken biliyorum ama bu şekilde Bi cizgi belirdi bakarmisiniz

Eklentiler

• 20230217_120403.jpg
    20230217_120403.jpg
    100,7 KB · Görüntüleme: 362
Kızlar selam son cinsel ilişkimin(korunmuştuk) üstünden 1 ay geçti ondan sonra adet görmüştüm normal düzenimde. Bu ay adetim gecikti 4. Gündeyim test yaptım evde dün ve bugün ikisi de negatif güvenebilir miyim sizce

Merhaba bunun üzerine hamile olduğunu gördüm , hayırlı olsun:) benim de testim 2-3 saat somra çift oldu. Sizce umut var mıdır ? Gebeliğiniz nasıl geçiyor. Sonrasında da test yapmıs mıydınız bu testten sonra

Back