Kızlar adetime 5 gün var 3 gün bir anda midem bulandi istiğfar ettim arada başım fln donuyo daha önceki zamanlarda 3 4 ay öncesindeki kan testlerinde beta hcg değerlerim hep 0.100 çıkıyodu...şimdi bu belirtilerden sonra şüphelendim ve test yaptırdım dün ve bugün 2.0 çıktı.. ilk defa 2 çıktı...sizce adete kadar yükselir mi neden 0 değilde 2 mesela böyle olupta hamile.oldugunu öğrenen varmi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik testi beta hcg 2.0 olupta yukselen hamile oldugunu öğrenen varmi
- Konu Sahibi duygu7434
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Eylül 2023
- 41
- 9
- 1
- 25
Benzer durumdayım bende konu açtım. Daha 5 gün var benim değerimde 3.210Kızlar adetime 5 gün var 3 gün bir anda midem bulandi istiğfar ettim arada başım fln donuyo daha önceki zamanlarda 3 4 ay öncesindeki kan testlerinde beta hcg değerlerim hep 0.100 çıkıyodu...şimdi bu belirtilerden sonra şüphelendim ve test yaptırdım dün ve bugün 2.0 çıktı.. ilk defa 2 çıktı...sizce adete kadar yükselir mi neden 0 değilde 2 mesela böyle olupta hamile.oldugunu öğrenen varmi
Sonuçları yine burda yorumlarda paylaşalım canimBenzer durumdayım bende konu açtım. Daha 5 gün var benim değerimde 3.210
Peki sende adet sancisi varmi suandaBenzer durumdayım bende konu açtım. Daha 5 gün var benim değerimde 3.210
- 27 Eylül 2023
- 41
- 9
- 1
- 25
Ben bu ay ilk defa çatlatma iğnesi vuruldum o nedenle ilk günden beri yumurtamın geliştiği tarafta kasık ağrım var normalmiş sanırım. regl ağrım da yok ama daha erken ağrı için ben düzenli adet olurumPeki sende adet sancisi varmi suanda
Bende hafif şekilde.var gibi emin değilim ama ilk defa goguslerim sizliyo iğne batıyor sanki hem karnıma hem göğsümeBen bu ay ilk defa çatlatma iğnesi vuruldum o nedenle ilk günden beri yumurtamın geliştiği tarafta kasık ağrım var normalmiş sanırım. regl ağrım da yok ama daha erken ağrı için ben düzenli adet olurum
- 27 Eylül 2023
- 41
- 9
- 1
- 25
Canım hormon testlerini falan yaptırdın mı? Gögüs ağrısı prolaktin hormonu yüksekliğinin etkisi olabiliyor bu da gebeliği engelliyorBende hafif şekilde.var gibi emin değilim ama ilk defa goguslerim sizliyo iğne batıyor sanki hem karnıma hem göğsüme
Yaptırdım normal.cikmistiCanım hormon testlerini falan yaptırdın mı? Gögüs ağrısı prolaktin hormonu yüksekliğinin etkisi olabiliyor bu da gebeliği engelliyor
Kızlar adetime 5 gün var 3 gün bir anda midem bulandi istiğfar ettim arada başım fln donuyo daha önceki zamanlarda 3 4 ay öncesindeki kan testlerinde beta hcg değerlerim hep 0.100 çıkıyodu...şimdi bu belirtilerden sonra şüphelendim ve test yaptırdım dün ve bugün 2.0 çıktı.. ilk defa 2 çıktı...sizce adete kadar yükselir mi neden 0 değilde 2 mesela böyle olupta hamile.oldugunu öğrenen varmi
Canım merhaba hamilelik varmı acaba benimde 2.5 çıktı ama yok gözüküyor testtede çizgi silik vardı
Merhaba peki doktor size birşey söyledi mi yok var diyeBenzer durumdayım bende konu açtım. Daha 5 gün var benim değerimde 3.210
merhaba canım bende bugün test yaptırdım hala sonucum çıkmadı.birazdan erken gebelik testi yapcam evde yarın adet günüm normalde.bende bekliyorum hala :))Canım merhaba hamilelik varmı acaba benimde 2.5 çıktı ama yok gözüküyor testtede çizgi silik vardı
merhaba canım bende bugün test yaptırdım hala sonucum çıkmadı.birazdan erken gebelik testi yapcam evde yarın adet günüm normalde.bende bekliyorum hala :))
Hayırlı haberleriniz bekliyoruz inşallah güzel haberlerl gelirsiniz
merhaba canım bende bugün test yaptırdım hala sonucum çıkmadı.birazdan erken gebelik testi yapcam evde yarın adet günüm normalde.bende bekliyorum hala :))
Testi hastanede verdiniz dimi peki 2 gün arayla mı verdiniz
Hayir dayanamdim üst üste verdimTesti hastanede verdiniz dimi peki 2 gün arayla mı verdiniz
İnşallah:)))) yeni paylaştığım soruda idrar testi fotoğrafı attım.bakar misin canim ikinci çizgiyi görebiliyor musun bu sabah yaptimHayırlı haberleriniz bekliyoruz inşallah güzel haberlerl gelirsiniz
İnşallah:)))) yeni paylaştığım soruda idrar testi fotoğrafı attım.bakar misin canim ikinci çizgiyi görebiliyor musun bu sabah yaptim
Canım göremedim testini bir daha atsana
Hayir dayanamdim üst üste verdim
ahh çok zor
Sonucum cikti olumsuz canım...Canım göremedim testini bir daha atsana
Sonucum cikti olumsuz canım...
Yaaa kaç çıktı peki neden öyle olmuş
Sonucum cikti olumsuz canım...
Olsun yinede moralini bozma ben hep olumsuz oluyordu geçen ayda olmsuzdu ama yinede sevinmek bile güzeldi