Söyliyim eşime bi. Benim eşimin 50 milyon ama ileri hızı azdı biraz.Dediğinizi bilmiyorum ama mesela biz test verdiğimiz de 20 milyondu Galiba eşin proxed kullandı 135 milyona çıkmış ve düzenli kullanmadığı halde bize Dr bundan daha etkili bir vitamin yok dedi biz yine buna başladık tekrardan
Bizimde şu an sayıda bir problem yok ama ileri hızı az Dr ne iyi ne de kötü dedi beslenme alkol sigara dikkat etsin felan dedi bakalım artık nasıl olacakSöyliyim eşime bi. Benim eşimin 50 milyon ama ileri hızı azdı biraz.
Benimki dünyanın en sağlıklı beslenen erkeği. Bende var sorun biraz işteBizimde şu an sayıda bir problem yok ama ileri hızı az Dr ne iyi ne de kötü dedi beslenme alkol sigara dikkat etsin felan dedi bakalım artık nasıl olacak
Bilmiyorum ki yumurtalara erken olduysa beden olmasın , belirti olarak sürekli uyku hali hafif karın ağrısı göğüs uçlarımda çok hafif sızı varo kadar önceden belli olur mu ki bir de belirtilerini neydi
aynıları bende de var bir haftadır özellilke göğüs uçlarında ağrı acı ve uyku kafamı koyduğum yerde bayılıyorum ama daha önce 5 gecikme dahil herşeyi yaşadığım için ümitlenmek istemiyorumBilmiyorum ki yumurtalara erken olduysa beden olmasın , belirti olarak sürekli uyku hali hafif karın ağrısı göğüs uçlarımda çok hafif sızı var
Ben geçen ay aynılarını yaşadım kimyasal gebelik yaşadım bu ay yine yaşıyorumaynıları bende de var bir haftadır özellilke göğüs uçlarında ağrı acı ve uyku kafamı koyduğum yerde bayılıyorum ama daha önce 5 gecikme dahil herşeyi yaşadığım için ümitlenmek istemiyorum
kimyasaldan sonra çabuk hamile kalınıyormuş öyle okumuştum burda ama inşallah hamilesinizdirBen geçen ay aynılarını yaşadım kimyasal gebelik yaşadım bu ay yine yaşıyorum
Ay inşallah 1 buçuk yıldır deniyoruz 2 gün sonraya randevu aldım bi kan vereyim dedimkimyasaldan sonra çabuk hamile kalınıyormuş öyle okumuştum burda ama inşallah hamilesinizdir
adet tarhinide de çok varmış daha benim 3 gün kaldı bakalım.
ne kadar süredir deniyorsunuz ?
Bende de pcos var adetim 3 gün gecikti geçen gün test yaptım pek bisi gorunmuyo gibiydi sonrada cok silik 2. Cizgi belirdi bugun özelde kan verdim hcg değerim 12 çıkmıs tedirginim dua edinReglime henüz 11 gün var geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay da geçen aya benzer belirtiler yaşayınca test yapmak istedim henüz çok erken biliyorum ama sanki çok hafif bi silik çizgi var gibi sizde görebildiniz mi kızlar
2 kere çektirdim 2 si de anestezi olmadan ağrı oluyor ama dayanilmayacak kadar değilçok acıtan bir işlem mi?
İnşallah güzel devam ederBende de pcos var adetim 3 gün gecikti geçen gün test yaptım pek bisi gorunmuyo gibiydi sonrada cok silik 2. Cizgi belirdi bugun özelde kan verdim hcg değerim 12 çıkmıs tedirginim dua edin
Amiinnİnşallah güzel devam eder
Yok canımKızlar görüyor musunuz yoksa ben delirdim mi
Evet kuzum yokmuşYok canım
İnşallah olur diyelimEvet kuzum yokmuş
Bende bu ay çektirdim reglime 4 gün var bu sabah ilk idrarla test yaptım negatif pozitife donme ihtimali varmıCanım ben hsg çektirdim 1 buçuk yıl hiç hamile kalamadım çektirdiğim ay hamile kaldım kimyasala döndü bence sende çektir
Var tabi ben reglim üç gün gecikince kanda öğrendimBende bu ay çektirdim reglime 4 gün var bu sabah ilk idrarla test yaptım negatif pozitife donme ihtimali varmıerken mi yaptım sence
Çok teşekkür ederim canımVar tabi ben reglim üç gün gecikince kanda öğrendim